Drupal alvállalkozót keresek

Luigi.hu képe

főleg "mechanikus" munkára, ami Drupal telepítést, beállítást, időnként karbantartást/update-t jelent. Többnyire egyszerűbb, standard feladatokról volna szó, de lényeges, hogy ne most láss először pl. CCK-t vagy Views-t. :-) Alapvetően fontos a megbízható, precíz munkavégzés.

Kérlek, írd meg a webes tapasztalataidat, azt hogy miben tudsz még segíteni, mennyi időt tudsz rászánni erre a feladatra, mit-mennyiért vállalsz, és azt, hogy tudsz-e számlát adni.
Ha értesz a smink készítéséhez, módosításához, akkor ennek a díját külön írd meg nekem.

Ajánlatot, kérdést erre címre küldhetsz: temp kukac luigi.hu
Köszi.

A témát a témaindító kérésére lezártam. - aboros

gazsesz képe

Szia!

Írtam már neked privátban, de egyikre sem jött válasz. Csak érdeklődöm, hogy most akkor ez a keresés aktív-e, vagy sem?

PS: Ha nem, akkor - és ezt szerintem érdemes lenne minden "munkás" fórumban általánossá tenni, hogy - legyen egy bejegyzés, hogy már nem aktuális, lezárult.
Köszi!

0
0

Gazsesz

Geva képe

másra már nem futja az írásból :-)
http://drupal.hu/comment/reply/11825/49002#comment-49002
az ajánlatokat szó nélkül hagyja (egy köszönöm sem kerülne semmibe, erre külön rendszert sem kell kitalálni)
ezt felénk úgy hívják pofátlanság,
felétek?

0
0
lili_ képe

én is írtam, hasonlót tapasztaltam, lehet fel akarta mérni a konkurenciát:)

0
0

mini

Luigi.hu képe

Először is szeretném azt elmondani, hogy eredetileg az volt a célom, bizonyos felmerülő projekteket alvállalkozók segítségével végzek el. Az első levelekre adtam visszajelzést és elkezdtem az egyeztetést is, de történt egy olyan magánjellegű probléma, ami miatt nagyon felborult a családunk élete.

Ehhez ugyan a nyilvánosságnak semmi köze, de ha már ilyen kedvesen előhoztátok a témát itt fórumon, akkor elmondom, hogy az apósom kórházba került, mert nem tudja mozgatni semmijét. Azért, hogy továbbmenjenek az ő dolgai, és segítsünk ezen az állapotán, emiatt elég nagy feladat hárult a családra, összefogtunk, én például elég sokat leutaztam Budapestről Szegedre az elmúlt x hétben.

Sajnálom, de emiatt nem foglalkoztam ezzel a témával azóta, mivel rá akarom szánni az időt arra, hogy alaposan válasszam ki azt a személyt (szakmailag és emberileg), akivel hosszabb távon szerettem volna együtt dolgozni.

Sajnos az apósom állapota nem változik, ezért most nem tudom megmondani, hogy mikor tudom az ajánlatokat alaposan átnézni, majd a projekteket összehozni, de elég nehéz ez a helyzet, rendszerint hajnalban megyek aludni, ezért most nem ez az első számú gondom. Egyébként köszönöm az ajánlatot és türelmét Mindenkinek, aki írt nekem.

De. Eléggé elszomorítóak voltak számomra a "kedves" hozzászólások, emiatt is írtam ide ezt a választ. Ezek kapcsán annyit mondanék, hogy ha nem ismerném a Google-t, és itt szeretnék árakat tesztelni, akkor azt nem a 2 éves, domaines nick nevemen tenném, hanem arra létrehoznék egy új regisztrációt/nevet.

Továbbá a "segítséget tud kérni a fórumban másra már nem futja az írásból" és az "ezt felénk úgy hívják pofátlanság" megjegyzéseket igazán köszönöm, de ilyen rosszindulatú beszólás esetén érdemes talán előbb privátban érdeklődni, hátha olyan probléma van a háttérben, amit nem tudtál elképzelni.

A nagyközönség számára ez a dolog szerintem nem annyira érdekes, ezért most szépen zárjuk is le a nyilvános témát, a beszólást nyugodtan meg lehet privátban is oldani.
Peace.

0
0