Drupal 8 tárhely, hosting

rh04 képe

Szeretnék szert tenni egy korrekt Drupal 8 tárhelyre, ahol előtelepített Drupal 8-at kaphatok különösebb korlátozásoktól mentesen. Egy domainnév lenne, egy oldal menne rajta csak.

Csodás lenne, ha mindezek (és más alapvető funkciók is) alapértelmezetten működnének, rendelkezésre állnának:
- clean urls
- ssl certificate/https
- ftp
- modulok, sminkek telepítése nem ütközik akadályba
- a frissítések nem ütköznek akadályba

Mivel eddig sem virtuális gépként (Bitnami VM), sem különálló Ubuntu 12.04 szerveren, sem saját telepítésű virtuális környezetben (Ubuntu 15.10 VM, leírás alapján próbáltam egy Howtoforge tutorial alapján) nem sikerült egy kifogástalanul működő Drupal 8-at telepítenem, így most könnyítenék a feladatomon vagy köszönettel fogadnék olyan letölthető VM-et, amellyel áthidalhatnám a fent említett nehézségeimet.

Az ára nem annyira lényeges szempont, fő hogy tényleg működjön és ezt ki is lehessen próbálni.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
asrob képe

DigitalOcean, azt telepítesz amit csak akarsz, az ára sem vészes és ha kell tudok adni invite kódot amivel mindketten jól járunk. 10 dolláros csomagom van már régóta, semmi gondom nincs velük. Drupal 8-at futtatok, ssl certem is van a startssl jóvoltából.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

zoli képe

Szia, küldtem PM-et.

0
0
kovarik képe

Szia,

Talán tudok neked segíteni.
Szervereinken PHP7 fut már alapból (csomagkezelőből telepített, nem fordítgatott), de elérhető még a PHP5.6 is.
Ha szeretnéd, tudok neked előre telepíteni Drupal 8-t.
FTP helyett mi SFTP-t használunk, a modulok, sminkek telepítése pedig drupal 7 alatt eddig a felületen keresztül is tökéletesen működött, ha a D8-ban ezen nem változtattak, akkor ezután se lesz gond :-)
Apache helyett pedig egy optimalizált/módosított nginx fut.

A kipróbálás pedig nem kerül semmibe :-)

1
0
andras82 képe

Szia!

Mi is tárhely szolgáltatással foglalkozunk, nem akarom magunkat reklámozni, inkább csak pár infót írnék, ami talán még hasznos lehet a keresgélés során.

Ha szolgáltatót választasz leendő drupal weboldaladnak (weboldalaidnak), az alábbiakat érdemes szem előtt tartani:
- több szolgáltatónál csak régebbi php verziók vannak telepítve, így nem biztos, hogy a legújabb verziójú drupal futni fog.
- Ha több weblapot is szeretnél, és ezek verziói eltérnek egymástól, sok szolgáltató tárhelyhez köti a php verziót (ha jól tudom a cPanel ilyen) és nem pedig aldomainhez. Ekkor több tárhelyet kell vásárolnod még akkor is, ha amúgy elférnének egymás mellett a weblapok.
- A drupal sok szolgáltató szerverén minősíthetetlenül lassan fut, ezért mindenképp olyan szolgáltatót érdemes választani, ahol vannak valamilyen memcache és egyéb gyorsítási lehetőségek (itt pont nem egy SSD tárhelyre gondoltam, mert egy SSD tárhely a sok sql lekérdezést és php futtatást nem gyorsítja).

Azt ajánlanám, hogy olyan szolgáltatót keress, akik adnak ingyenes vagy próba tárhelyet, vagy van náluk indoklás nélküli pénz visszafizetési garancia, ha esetleg nem felel meg a szolgáltatás minősége, sebessége.

Mi pl. egy gyors regisztrációt követően (csak a bejelentkezés miatt kell, nincs reklám, sem hírlevél feliratkozás) igyen adunk 100Mb dinamikus tárhelyet, a weblapot ezen össze lehet rakni és a sebességét le lehet tesztelni. Ha később kevés lesz, akkor van lehetőség nagyobb csomagra váltani. SSL-t és hozzá IP-t is tudunk biztosítani sok szolgáltatóhoz képest sokkal olcsóbban (az ingyenes tárhelyre is). Van egy alkalmazás telepítőnk, melybe a jövő héten kerül be a legújabb drupal verzió.
Nálunk saját fejlesztésü admin rendszer van, úgy oldottuk meg, hogy aldomainhez köthető a php verzió futtatás is (5.4, 5.5, 5.6, 7 verziók futtathatók).

Remélem tudtam segíteni, hogy megfelelő szolgáltatót tudj majd találni. Amennyiben a mi szolgáltatásunk érdekel, privátban nagyon szívesen megírom a webcímünket.

0
0