Drupal 8 block layout

ndrew képe

Sziasztok! A Drupal 8 main content régiójában a főoldalon szeretnék egy speciális layoutot kialakítani az elemeknek az egyik blockon belül, ami így nézne ki (piros keretben):
http://kepfeltoltes.hu/view/160324/block-layout_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az első elem lenne kiemelve, a többi egyforma méretben rács szerűen helyezkedne el. A views gridjét próbáltam először átalakítani ehhez, nem sok sikerrel. A Panels illetve a Display Suite modul tűnik erre alkalmasnak, de egyiket sem ismerem mélyebben. Page layoutokig és content fieldek rakosgatásáig jutottam bennük. Így külön egy block layoutjának a szerkesztését nem találtam meg, persze lehet az orrom előtt volt végig.. Mi lenne a legegyszerűbb megoldás szerintetek?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
tompagabor képe

Egy pár sor CSS-sel az első elemet át tudnád formázni, hiszen pont ugyanazok az adatok jelennek meg minden dobozban, csak a kinézet a más.
Szóval egy egyedi sminkkel lehet hamarabb megvagy.

0
0
ndrew képe

Lehet az lesz, de egy külön image stílust kellene hozzárendelni az első elemhez nem? Mert egyébként alapból levágná a rendszer a többihez igazítva. Vagy az első legyen az alap image style, és cssben vágjam le a többi elem képét?

0
0
ndrew képe

3 views blockkal meg egy kis css-el megoldottam, nem tudom miért 1 blockban gondolkodtam... kösz a css tippet midnenesetre, felesleges volt túlbonyolítanom.

0
0