Drupal 7 kompatibilitás

Big Daddy képe

Sziasztok! Én pár hete kezdtem el ismerkedni a Drupal 6-tal, aztán jött a hír, hogy megjelent a 7-es verzió. A 6-oshoz rengeteg elérhető modul van. A kérdésem az lenne, hogy a 7-es kompatibilis ezekkel a modulokkal vagy pedig a már kifejezetten hozzá írt modulokkal működik csak? Tehát érdemes már most váltani 7-esre, mielőtt még jobban belemélyedek a weboldalam készítésébe vagy tanácsosabb inkább várni még, hogy fejlesszenek modulokat is hozzá?
A válaszokat előre is köszönöm!

Drupal verzió: 
pp képe

nem kompatibilis. Csak a főverziók között van ez a probléma, a 6.x és 7.x verziókon belül kompatibilitás van.

pp

0
0
Big Daddy képe

Köszönöm a választ. Arról tudnál véleményt mondani, hogy érdemes-e most váltani a Drupal 7-re vagy jelenleg még jóval kevesebb kiegészítő modul és smink van hozzá, ezért inkább a 6-ossal ajánlott folytatni a weblap készítést?

0
0
pp képe

Ha holnap kell indulnia a weboldalnak és nagy gyakorlatod van a Drupal hatos verziójával és minden problémára van egy kedvenc modulok gyűjteményed és nincs kedved kísérletezni - tehát mindegyik feltétel megléte esetén - nem érdemes hetessel kezdened. Azonban, ha egyik feltételre is nemmel felelsz akkor érdemes hetessel kezdened.

pp

0
0
szt képe

Azért ez így durva... Az első feltételt én holnaputánra változtatnám ;)

0
0