Drupal 6 v. 7 fejlesztésre

alippai képe

Ha fejleszteni akarok egy modulcsomagot (ami nyár végére lenne használható elméletileg), akkor jobb Drupal 7esre fejleszteni, vagy maradjak Drupal 6-nál. Ha jól számolom hogy 7 hónap van Drupal 7 fejlesztésére (+5 hónap tesztelés), akkor nyár végére az is kész, kicsit bugos állapotban lesz. Sok dolog megkönnyítené a munkámat (nem utolsó sorban pl. az Oracle adatbáziskezelés, a XML, JSON noderenderelés).
Tehát amikor jönnek az újítások, változtatok a modulon, szükséges modulokon, még a segítség is lehet jól jönne másnak.

Pasqualle képe

ebben az evben tuti nem lesz drupal7es..
nem tudom hogyan konnyitheti meg a munkadat az az ujitas ami meg nincs is kesz..

egyedul a devel modulnak letezik drupal7es verzioja, szoval ha nem ilyen szintu modult keszitesz, akkor drupal6 ala fejlessz..

0
0
Hojtsy Gábor képe

Hát ha bármilyen kiegészítő modult akarsz majd használni, ott hamar akadályokba fogsz ütközni Drupal 7-tel. Elvileg jövő januárban, februárban jöhet ki a Drupal 7. Ha jól mennek a dolgok, akkor akár még novemberben is nagyban mennek majd a változtatások: http://buytaert.net/drupal-7-timeline

0
0
Illyés Edit képe

A legtöbb problémára vannak átmenetileg használható megoldások, pl. Javascript/AJAX callback handler. Nem szép, de működik.

0
0
alippai képe

Drupal 6 mellett döntöttem, látom még ide sincsenek kész a modulok (pl. panels, a többi nagyrésze is tesztelésre vár). Itt is van mit segíteni :)

0
0

Lippai Ádám
young element