drupal 6 - panel - nézet

thumba képe

sziasztok. most ismerkedem a drupallal, es a 6-ossal kezdtem. az 5-os leirasaiban sokszor talalkoztam a panelek ill. nézet modulokkal, ami viszont a 6-osban mintha nem lenne. ezek elegge alapveto dolgoknak tunnek. (ill. a views in progress) erdemes ezek nelkul elindulni vagy csak en szurtam el valamit?

crt képe

Szia.

A views modulnak már van a 6-os drupalhoz alpha verziója, a panels modulra mág várni kell. Ha kellenek ezek a modulok, akkor inkább az 5.x verzióval ismerkedj előbb.

Üdv: Zoli

0
0
thumba képe

van tipped, hogy mennyit? általában hetek / hónapok? persze lehet, hogy nem is kéne. valami olyasmit szeretnék, ha kategoria alapján tehetnék valamit blokkba. ez lehetséges enélkül is?

0
0
aboros képe

például az a szuper megoldás, hogy az aggregator modullal a saját oldalad kategóriáinak hírcsatornáit olvastatod, így azoknak blokkok jönnek létre. tadadaa.

más kérdés, hogy a hatoshoz még sok modul hiányzik, ha tényleg most ismerkedsz a drupallal próbáld az ötös legutóbbi verziójával kezdeni, mert ahhoz több modul, doksi, fórum kérdés-válasz, stb van már, könnyebb lesz az indulás.

mennyit kell várni: 42

0
0

-
clear: both;