Domain-specifikus beállítások nem várt öröklődése

ipeto képe

Sziasztok!

Megörököltem egy honlapcsoportot, ami D7-ben DomainAccess-sel válogatja szét a domain-eket, plusz még nyelvi változatokat is kezel.

Egy új weboldalhoz létrehoztam egy új VirtualHost bejegyzést és egy új domaint. Viszont azt vettem észre, hogy ha az új weblap valamely beállítása, komponense hiányzik, akkor azt valamiért egy régebbi domaintől örökli. Ilyen volt pl. a kezdőlap vagy a smink template-fájljai. Tehát ha az új weboldal sminkjének template könyvtárában nem volt semmi, akkor átvette ettől a másik domaintől. Miután átmásoltam a zen alap template-jeit az új alsminkhez, azokat kezdte el használni. Tehát a saját sminket rendben felismeri, viszont pl. a sminkbeállításnál szereplő " Liquid layout" beállítás helyett a régi domain sminkjének "Fixed layout" beállítását használja.

Hogy miért és milyen beállítás alapján örököl az új domain, arra még nem jöttem rá. Találkozott esetleg valaki ilyesmi jelenséggel?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
ipeto képe

Kicsit alaposabban átnézve a dolgokat, úgy tűnik, hogy az új domain az elsőként létrehozott domain-től örökli meg a nem kitöltött beállítások értékeit. Ez utóbbi egyébként nem elsődleges domain-nek van beállítva, ami külön érdekesség.

0
0