Domain Access + Internationalization házasítás

Lacko képe

Adott egy weboldal, mely az alábbi módon épül fel:

  • Globális oldal (pl: mydomain.com) egyedi tartalommal több nyelven
  • Subdomain-ek (pl: hungary.mydomain.com) a példa esetében magyarországi egyedi tartalmakkal magyar, ill. angol nyelven

A Domain Access modul segítségével meg tudom oldani, hogy egy telepített Drupal egy adatbázissal több domaint szolgáljon ki. Az egyes subdomain-eknél a tartalmak szétosztása is működik. Viszont itt jön a gond.

Lefordítom az egyes tartalmakat a megfelelő nyelvekre, azonban amint megnézem egy subdomain főoldalát, minden nyelven lévő tartalmat megjelenít. Ha a path-ben kicserélem a nyelvi prefixet, a felhasználói felület nyelve megváltozik, de a tartalom minden nyelv esetén marad ugyanaz.

Ha esetleg van valakinek tippje, ötlete, hogy miért is viselkedik így, azt szívesen fogadnám!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Nem uid1-el vagy benn? Ez egy node_access szintű hozzáférés-szabályozás, szóval administer content roletól kezdve látni fogják minden domainen, minden tartalmat.
Cseréld le a főoldalt, és minden olyan részt viewra, ahol vagy contextual filterrel, vagy content negotiation filterrel szedd össze a nyelvet.

Ha anonimként is ez van, akkor meg kéne nézni, nincs-e más node_access szintű hozzáférés szabályozás, ami egy saját realmal belepofázik a domain accessébe.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

aboros képe

a domain settingsben van erre egy általános beállítás. most nem tudok egyet hirtelen előkaparni, de olyasmi, hogy "force administrators" vagy ilyen. és természetesen a ridmibe is van szó róla :) ha hazaértem megnézem mi a pontos neve a rádióbuttonnak. pont azt csinálja, hogy mindenkire ráerőszakolja a node access dolgait, uid1re is, pont ezt a zavaró jelenséget lehet vele megszüntetni anélkül, hogy az összes gyári útvonlat (/node, /taxonomy/term/%tid) cserélned kéne viewra.

0
0

-
clear: both;

Lacko képe

Sajnos Anonymous esetén is ugyanúgy minden nyelvű tartalmat megjelenít a /node. Az interfész nyelvváltása működik.

0
0
szantog képe

oraginc_groups, content_access, egyéb nyalánkság nincs fenn?

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.