Custom breadcrumb + views szűrés és a kódolás

csakiistvan képe

Hali,

Van egy nézetem ahol felfedett szűrőkkel lehet település és egyéb státuszban szűrni. A felfedett szűrő egy adott településre szűréssel ezt az url-t generálja:
?field_telepules_value_many_to_one%5B%5D=6

A hatos az url végén a település ID, ezt változtatgatva működik a a szűrő url alapján is.

Cél az lenne hogy a breadcrumb -ra kattintva szűrt oldalra érkezzen..
Adott tartalom típusban a település is megjelenik a breadcrumb-ban, és a Custom breadcrumb modullal sehogy sem tudom kigenerálni azt az URL-t ami a végén értelmezhető is. A fenti URL Chromeban látható, itt az FF: ?field_telepules_value_many_to_one[]=6

Látszik hogy különböző, a [] jeleket kódolja át. mind1 hogy a Custom breadcrumb-a '%5B%5D' vagy '[]' -t teszek, egyik s eműködik.
Problémám hogy sehogy sem tudom jól belőni a breadcrumb URL-t, mert mindenre hibás oldalt dob.

Szerintetek mi a megoldás erre?

Köszi a segítséget

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
szantog képe

Ugyan ezzel már a múltkor mellényúltam, de: Ez meredek lesz. l függvény nélkül ezt semmiképpen nem tudod megcsinálni, az url options arraybe kell query indexxel betolni, hogy field_telepules_value_many_to_one[]=6. Emlékezeteim szerint ehhez a cb-nek nincs valami jó kapcsolófelülete hookilag, de talán egy sminkfüggvényében el lehet kapni, de asszem ott már elég hardcodeolva vannak a linkek.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.