Csak hírírás

TeeJay képe

Üdv!

Pontosan nem is vagyok tisztában ezzel a rendszerrel, de ha jól értelmezem ez egyfajta protál rendszer.
Nekem csak arra lenne szükségem, hogy az oldalamba híreket szúrhassak be a drupal segítségével. Lehetséges ez?

A másik kérdésem pedig, hogy hogyan tudom telepíteni? A drupal.hu-n található telepítési útmutató kicsit túl van bonyolítva nekem. Nekem fizetős webtárhelyem van a dataglobe.hu-n és ahoz szeretném beállítani a Drupalt. Nem használok semmilyen webszervert a gépemen az oldalamhoz. Valaki aki már telepített drupalt webes tárhelyre, le tudná írni, hogy pontosan hogyan is telepíthetném?

Remélem valaki tud segíteni, mert eddig CuteNews-t használtam, de olyan funkcióra lenne szükségem ami abban nem található meg, de a Drupal köztudottan biztonságosabb és gyorsabb is.

TeeJay

Hojtsy Gábor képe

Hát ha neked a lehetőleg minden potenciális hibára kitérő leírás túlbonyolított, akkor sajnos ez van. Érdemes a türelmes időt befektetni az elolvasásába. Sok problémától fog megóvni.

A hírek beszúrása lehetséges. Igen.

0
0
TeeJay képe

Azért érzem túlbonyolítottnak, mert minden hibára kitér és >ÉN< nem tudom kivenni, hogy pontosan miért nem jó.
Elmondom a problémám pontosan:
Szal a settings.php-t átírtam a megfelelő adatokra. (igen fel is töltöttem)
Viszont ezek után haa peírom az oldal url-jét a böngészőbe, akkor 404-es hibát jelez, de a drupal könyvtárából akár melyik fájlt megadhatom mindig 404-et dob ki. Nem értem mi lehet a gond.
Most végigolvasom a leírást figyelmesen aztán majd kiderül mire megyek.

Szerk.:
Feltettem a táblákat is az SQL aatbázisomra (uw-s telepítési útmutatóra bukkantam és onnan jttem rá, h nem teszi fel autómatiuksan).
Feltettem a módosított (common.inc és file.inc fájlokat, amik linkelve voltak az uw-s telepítési útmutatóhoz, de semmi. 404-es hiba.

0
0