$content kis változtatása node.tpl.php-ban

fox mulder képe

Sziasztok!

Lehet, hogy megint hülyeséget kérdezek, bocs előre is.

Annyit szeretnék, hogy a CCK által a $content tartalmába küldött mezők az adott tartalomtípus "Leírás" mezőjében megadott ($node->content['body']['#value']) szövege után jelenjenek meg, ne előtte. A smink (nálam: Zen) node.tpl.php fájljában van egy $content, ami a már elkészült tartalom (előbb a mezők, aztán a leírás) HTML kódja. Ezen már nem lehet változtatni. Van ugyanakkor a $node->content, ami egy tömb. Ennek a tömbnek a ['body']['#value'] elemét ki tudom venni és be tudom tenni a $node->content elé, de ez persze nem jó, hiszen a $node->content egy tömb, az alábbi kód kimenete tehát a $node->content['body']['#value'] tartalma és egy "Array". Ilyesmit próbálok:

<div class="content">
<?php print $node->content['body']['#value'];
      $node->content['body']['#value'] = null;
      print $node->content;
?>
</div>

Szóval, ha kicsit szeretném csak módosítani a $content-et, akkor $content használata helyett a $node->content-et kell használnom, annak minden tömbelemét külön-külön beírogatva (és módosítva, ha új tartalomtípus jelenik meg új mezőkkel)?
Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

Az első, hogy a cck felületén átállítod a sorrendet. (ez a legegyszerűbb)
A második, hogy a nodeapi hook-ra ráakadsz és ott módosítgatsz. De ha már homár és mindenképpen a lehető legutolsó résznél akarsz belenyúlni a folyamatba, akkor:

      $node->content['body']['#weight'] = -100;
      print drupal_render($node->content);

pp

0
0