Commerce unit_price kiszámítása képlet szerint

ispani képe

Adott egy termék (kötél), melynek cm-ként változik az egységára, tehát nem megoldható, hogy méterenként több termékvariációt hozzunk létre. Az egységárat a felhasználó által megadott méret alapján kéne kiszámolni.

Gyanítom, hogy ezt a rules-ben meg is lehet tenni, ott van szorzásra lehetőség. A kérdésem az, hogy hogyan tudom elérni a felhasználó által megadott mezőt a rules-ból, ugyanis nem szerepel az adatkiválasztók között.

Előre is köszönöm a segítséget.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Elvileg kell egy olyan condition, hogy entity has field, és ott kiválasztani az mezőt, utána tudsz vele dolgozni, vagy direct bundle-re létrehozni a rule-t.

2
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

ispani képe

Megoldottam. Köszönöm a segítséget...

Az volt a gond, hogy a pricing_attributes modul "mellett" nem tudtam létrehozni a szorzást, mert akkor a két másik számmal is beszorozta az árat.

A megoldás az lett, hogy pricing_attributes nélkül létrehoztam három új mezőt a tételek között, majd ezek értékeire egyenként állítottam be a rulest.

Ja és ami fontos, hogy egyéni értéket a select(or other) modul segítségével tudtam adni a legördülő listának.

A dolog szépséghibája, hogy a mező értékét csak a kosárban adja hozzá, illetve szorozza fel, közvetlenül beírás után nem - bár ez nem is biztos, hogy probléma.

Felhasznált modulok:
Commerce Custom Line Items
Select(or other)

0
0