Commerce Price árak 4 tizedesjegy pontoságúra állítása

tamoca képe

Szervusztok DruPálosok!
A commerce kickstart 2 ben az árak 2 tizedesre vannak. Én most euróban dolgozom és és olyan árak vannak , hogy pl 0.0449 eur és ebből akár 10 000db-ot vesz és amikor 2 tizedesre vágja a rendszer akkor ez 0.5 re kerekedik és 10 000 db nál nem jó az árak összege nyilván. Arra találtam egy modult ami elvileg a tideseket tudja állítani teszt körnezetben kipróbáltam de se elvenni nem tudok a 2 tizedesből se növelni, valamiért. A modul neve Commerce Price Decimals Formatter.
A commerce magjában is volt aki belenyúlt olvasom, de az nem lenne szerencsés. Az adattáblában is párhuzamosan gondolom változni kellene és attól ha belenyúlok lehet, hogy kiakad az adatbázis.
Nincsenek még felvive árak tehát bármit lehet csinálni. Olvastam amikor már fenn vannak a termékek ez még macerásabb lenne szerencsére még nincs fenn termék.
Fordítva sok a bejegyzés, hogy tizedest eltüntetnék, de olyat, hogy 4 tizedesre akar valaki dolgozni egy bejegyzést se találtam.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
tamoca képe

Szervusztok DruPálosok!
Az alábbi modul is kellett hozzá Commerce Currency Settings
Így már pénznemenként tudsz beállítani tizdese pontosságot a termék egységárához.
Nem sokan lesznek így , de hasznos lehet ezért még annyit a modul telepítése után itt lehet beállítani admin/commerce/config/currency/custom-settings

0
0

tamoca