Sziasztok!
Adott egy webshop, ami szépen működik. Az ügyfél most azt találta ki, hogy egy egy termékhez lehessen kapcsolt terméket adni, amit csak azzal az adott termékkel együtt lehet megvenni. (lényegesen olcsóbban, mint egyébként a kapcsolt termék kerül.)
Elvárás, hogy ezt a kapcsolt terméket fel tudja venni (raktárkészlettel) és változtatni tudja, hogy melyik termékhez társítsa.
Minden jó a kapcsolt termék csak annál a terméknél jelenik meg, amelyiknél kell. A szépség hibája az, hogy így 2db "kosárba" gomb van.
1 gomb: maga a termék gombja
2 gomb: a kapcsolt termék gombja
Ez azért baj, mert így ezt a társított terméket önmagában is meg tudja venni az ügyfél. - Ami nem jó.
És most a kérdés:
Hogyan lehet megoldani, hogy a kapcsolt terméket csak kijelölje, bekattintsa (chackbox: Igen kérem ezt a terméket is hozzá) a felhasználó, ami ekkor hozzáadódik a kosár tartalmához.
A variáció nem működik, mert nem mindegyik termékhez akarja a társítást elvégezni.
Ha jól értem a leírásod
Ha jól értem a leírásod alapján, nekem ez elég általános kereskedői igénynek tűnik ahhoz, hogy tegyek egy próbát kontrib modulokkal, mielőtt saját kódot írnék rá. A Drupal Commerce projektoldalának jobb oldalsávján lefelé találsz egy Projects that extend this linket, mely listát végigböngészve (nem rövid, az tény!) én ezekre vetnék egy-egy pillantást, hogy megfelelhetnek-e az igénynek: