Comment RSS

doransky képe

Az oldalamra telepítettem a Comment RSS modult, de sehol nem találom a leírásban, hogy hogyan hivatkozhatnám meg az oldalon. Tudna valaki ebben segíteni? Köszönet.

Hojtsy Gábor képe

A hozzászólás RSS több URL sémát támogat, az, hogy miképpen építed be az oldaladba, rajtad múlik (programozás, smink igazítás kell hozzá), de ezt leírja a README is. Két példa: /crss/node/12, /crrs/term/31

Goba

0
0
doransky képe

Kösz a példákat. A Readme-t olvastam, de nincsen benne ez a /crrs/-es trükk. Akkor már csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha a teljes oldal tartalmát akarom kommentárokat mögécsapva megjeleníteni egy RSS-ben, akkor mit kell írni?

0
0
Hojtsy Gábor képe

A /crss az pontosan a teljes webhely összes hozzászólása közül a legutóbbiakat fogja visszaadni.

0
0
doransky képe

Kiróbáltam, de nem megy. Megnéztem az RSS olvasóban és csak a kommentárokat listázza ki. Nekem az kellene, hogy a bejegyzések mellé (alá) csapja a hozzászólásokat. Ez nem lehetséges?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Ebben az esetben nem megkülönböztethetőek a hozzászólások a tényleges tartalmaktól. Komolyan ezt akarod? Merthogy kész megoldás nincs rá... Az egyes tartalmakat kérheted a legutóbbi hozzászólásaikkal, azaz akkor minden egyes tartalmi elemre lesz egy RSS csatornád (illetve most is van, pl. /crss/node/12). Teljesen összekeverni a hozzászólásokat és a tartalmakat miért lenne jó?

0
0
doransky képe

A Wordpress-ben az RSS-be beágyazzák - ahogy én látom - egy tag segítségével a hozzá tartozó kommentárok elérését. Ezt aztán az a RSS olvasó, amelyik ért hozzá szépen egybe teszi. Kis plusz jelek a bejegyzések mellett, rákattintasz szépen leugranak a hozzá tartozó kommentárok. Nem keveri össze.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Nincsenek beágyazva a hozzászólások a WordPress RSS-ben, csak egy olyan RSS formátumot használnak, ami megengedni, hogy a hozzászólások RSS-ére is adjanak linket, aztán azt külön lekérdezheti az RSS olvasó, ha gondolja (példa). A Drupal nem ilyen (hanem szélesebb körben támogatott) RSS formát használ. Előfordulhat, illetve voltak is törekvések arra, hogy modulárissá tegyék az RSS generálást, azaz egy telepített modulon múlhasson, hogy milyen formát támogat, de komolyan használható kódot még nem láttam.

0
0
doransky képe

Meggyőztél :), kösz a segítséget.

0
0