colorbox nem tudja megjeleníteni a feeds-el felvitt képeket

venis képe

Üdv.

Egy webáruházzal próbálkozok, ubercart 3.0, feeds, feeds XPath Parser.
A nagyker közzétesz egy excel táblát amiben a képek elérhetősége egy weboldal (pontosabban egy php oldal). Ezeket a képeket a feeds xpath parser-rel feltöltöm az oldalra viszont a colorbox nem tudja megjeleníteni, csak értelmetlen szöveget mutat.
Ahogy én gondolom amiket feltöltök képek azok nem képként vannak tárolva és szerintem ezért nem tudja kezelni a colorbox. Hogyan lehetne ezeket képpé alakítani? Vagy hogyan tudnám megoldani hogy működjön a colorbox?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pityu73 képe

Ezt találtam a "admin/config/media/colorbox" beállítások oldalánál, a kiegészítő beállítások résznél:
Ez engedélyezi űrlapok és útvonalak megnyitására képes egyéni hivatkozások használatát Colorboxban. A "colorbox-load" osztályt hozzá kell adni a hivatkozáshoz, és a webcímek felépítése a következő űrlapok esetén: "/colorbox/form/[form_id]?destination=some_path&width=500&height=500", útvonalak esetén: "[path]?width=500&height=500&iframe=true", illetve iframe esetén: "[path]?width=500&height=500". Más modulok ezt aktiválhatják a Colorbox egyszerű integrációjához.

Próbáld meg így hátha ez megoldja...

Csak egy tipp én még ezt a részét nem teszteltem.

0
0
venis képe

Az oldal címe ahol meg tudod nézni a hibát: facemail.hu (ez csak egy demo oldal). A lényeg ha rámegyek egy termékre és ott nézem meg a képet akkor ott colorbox nem jeleníti meg hanem csak értelmetlen szöveget mutat.

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."