Color modulos theme átdefiniálása

Kocsis Kata képe

Egy color modullal integrált kiindulási sminknek akarom néhány ponton átdefiniálni a színeit.

A problémám az, hogy a paraméterként beállított színeket utána a style.css-ben szeretném átdefiniálni, de ezek a színbeállítások sehogyan sem öröklődnek. A sminkben például egyetlen szín beállítástól függ a <H1>, <H2>, stb. tag-ek színe, én pedig szeretném ezt felülírni, több színű címek létrehozása miatt. Az érdekes az, hogy simán tudom a font-méretet állítani, bekeretezni az oldal elemeit, de a szövegek színét nem tudom állítani.

Megpróbáltam subtheme-mel is, de amikor így nem ment, magának a sminknek a css-ébe tettem az ominózus sorokat, így sem megy. Valamelyik fórum-bejegyzésben a Drupal.org-on azt írták, hogy csak akkor érvényesülnek ezek az átdefiniálások, ha rámentünk a smink beállításokra (annak ellenére, hogy nem állítottunk a felületen színeket). Nekem így sem működik.

Tehát lecsupaszítva: ha a color modullal integrált theme állítja mondjuk a színét, és én azt át szeretném definiálni a css-ben, akkor hogyan csináljam?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szilardka képe

A css szelektorok súlyától függ, hogy sikerül felüldefiniálnod vagy sem a color modul által beállított értékeket. Ha ott például ennyi szerepel:

  1. h1 {
  2. color: #FF0000;
  3. }

akkor a saját css-edben ezzel valószínűleg átállíthatod az értékét:

  1. body h1 {
  2. color: #333;
  3. }

http://www.w3.org/TR/CSS2/cascade.html#specificity
http://coding.smashingmagazine.com/2007/07/27/css-specificity-things-you...

1
-1