Ckfinder autentikáció require_once

valekaa képe

Szervusztok!
Elérhető közelségűnek érzem a 100%-os beállítottságát a ckeditor-ckfinder párosnak, már csak egy gondot szeretnék megoldani.

Az adminisztráció/jelentések/állapotjelentés ablakában ezt az üzenetet kapom az arcomba a rendszertől:

  1. CKEditor 4.5.4
  2. You are using a feature that requires manual integration in the config.php file. Please read the "Installing CKFinder" section in the README.txt file carefully and add a require_once ... statement to the ./sites/all/modules/ckeditor/ckfinder/config.php file.

a CKFinder config.php fájljában azzal találkoztam, hogy az interneten a legtöbb helyen a probléma kapcsán pl itt sulykolt function CheckAuthentication() és annak törlése helyett az én ckfinder.php fájlomban ez szerepel:

  1. $config['authentication'] = function () {
  2. return true;
  3. };

Hova és hogyan kell hát beillesztenem ezt a require once sort. Ezen az oldalon a harmadik és negyedik példát találtam ezzel kapcsolatosan, de sajnos fölöttébb szánalomra méltó az angol és a php nyelvtudásom, ami itt nem a legjobb párosítás.
Addig azt hiszem kb. tiszta, hogy a =.../ckfinder/config.php-fájlba kell beírnom a példák egyik felét.
A 3. példában szereplő foo, példa fájl szöveget ha bemásolom egy fájlba, attól az még nem lesz php, még ha úgy is nevezem l. Egyáltalán hová érdemes ezt a fájlt elhelyezni? Vagy a korábbi változatokra vonatkozó filemanager.config.php-t kell átírni?
Elakadtam ismét, köszönöm az esetleges iránymutatásokat!
CKFinder 3.4.1

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
valekaa képe

Máskülönben a fájlkezelő működik szépen a $config['authentication'] sorral, csak a jelentések üzenete aggaszt.
A function CheckAuthentication()-hoz még ajánlott könyvtár kiegészítő sor ($baseDir = resolveUrl($baseUrl);), úgy tűnik fölösles a ckfinder 3-ban.

0
0