CKEditor Auto Grow

HF leon képe

Létezik egy Autogrow modul az Auto Grow CKEditor plugin használatához. Elméletileg erre nincs szükség drupal 8.3 felett. Ugyanakkor nem látom a hatását.

Ez a plugin arra hivatott, hogy a CKEditor szerkesztőablakát mindig a benne lévő tartalomhoz igazítsa. Én jobban szeretem, ha a drupal oldalt görgetem, mint a szerkesztőablakot külön.

Tehát szeretném működésre bírni a funkciót drupal 8.6 alatt. Hol lehet ezt beállítani? Valahogy másként integrálták a plugint, mint azt eredetileg szokás. Maga a plugin jelenleg is jól működik a CKEditorral más platformokon.

Nem találtam az aktiválásra lehetőséget sem a tartalomtípusok űrlap mezőinél, sem a konfiguráció / szövegformátumok és szerkesztők pontja alatt. A súgó sem nyújtott információt a témában.

Normál esetben a plugint csak be kell csatornázni a CKEditorba és már működik is. A drupal 8-ban viszont nem találtam a pluginek közt, viszont mégis azt írják, hogy integrálva van. Ezért lennék kíváncsi miként hozhatnám működésbe a CKEditor ezen funkcióját.

Drupal verzió: