Box shadow IE

bercee képe

Sziasztok
Egy olyan jellegű problémám lenne hogy internet explorerben nem jelenik meg az oldalon elkészitett árnyék rendesen. www.vionline.hu oldalról lenne szó. Google chrome meg Mozilla firefox megjeleniti szépen a lapok feleinél az árnyékot de az internet explorer nem. Tudna segiteni nekem valaki hogy hogyan tudnám megoldani?
előre is köszönöm

Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_box-shadow.asp
ie9+
régebbi explorerek számára vagy nem lesz, vagy meg kell csinálnod hagyományos háttérképes módszerrel.

1
0

-
clear: both;

Robert Petras képe

Tökéletesen jó amit aboros tanácsol!

Egyébként itt tudod megnézni a böngésző támogatásokat egy-egy CSS, HTML vagy egyéb webes elemnek: Can I Use illetve jelen esetben az árnyékolásnak.

Ha elfogadsz tőlem egy apró tanácsot, akkor ne szentelj túl sok időt arra, hogy megpróbálod a CSS3 vagy a kérdésedhez hasonló nem túl fontos megjelenésbeli dolgokat visszaportolni IE 6-7-8 alá, mert teljesen fölösleges.

Internet Explorer 6-ot használva 2013-ban nagyjából olyan, mintha egy Peter Jackson filmet néznél meg egy fekete-fehér Videoton TV készüléken. Azok számára, akik valamiért nem használják a modern internetes böngészőket, kezd egyre érdekesebbé válni az internet.

Szóval semmi gond azzal szerintem, hogy elavult böngészőkben nem látják a weblapod árnyékolását, észre sem veszik, hogy lemaradnak valamiről, neked se legyen hiányérzeted ettől.

1
0