Blokk szélességének állítása

BB képe

Sajnos napok óta nem találtam erre megoldást, ezért fordulok hozzátok.
Az AT-Commerce (alap) és az Adaptive témát használom (D7).
A sidebar first egyszer csak beszűkült és azóta hiába állítgatok bármit nem hajlandó szélesedni. A középső rész pedig túl széles. Ez sem fogad szót.
Segítsetek, hogy melyik fájlba kell belenyúlnom, hogy beállítsam a blokkok méreteit!
(http://ctbfurniture.com/)

Előre is köszönöm, hogy áldoztok rám az időtökből és a tudásotokból.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
csakiistvan képe

Ugye nem kell belenyúlnod semmilyen fájlba, hisz saját alsminket készítesz az oldaladhoz ugye, ide mondjuk átmásolod a szülő smink css-fájlját, és ebbe már beleírhatsz, de a letöltött sminkbe nem.

A Sidebar first, azaz a bal oldali sáv nem szűkült be, legalábbis nekem csak akkor amikor összehúztam az böngészőm ablakát. Teljes méretben(nagy monitor) nem szűkül be.

Azt hogy mire mi hat, milyen CSS szabály, melyik classra, Chromeban az elemra jobb klikk majd Elem vizsgálata(Inspect Element) vagy inkább Firefox és Firebug használatával javasolt.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

BB képe

Próbáltam egy alsminket létrehozni a példád alapján. Úgy tűnik bonyolultabb, mint gondoltam, mivel hiba üzeneteket ír ki, így hatása sincs.
Az AT Commerce smink grafikus felületén mindent lehet állítani, csak nem reagál semmilyen méret módosításra. A színt szívesen állítja.
Ennek mi lehet az oka?

Már többször ürítettem a gyorstárat is.
Töröltem is a sminkeket, majd újra telepítettem, de a Commers továbbra is komiszkodik. Más sminkekben szélesebb a baloldal sáv és a gombok képei is rendesen jelennek meg.

Minden ötletet szívesen fogadok.

0
0

Addig kínlódok amíg meg nem oldom a problémát, vagy meg nem kérdezem.