Backup and Migrate hiba - „Could not run…”

valekaa képe

Szervusztok!
Úgy tűnik ismeretlen módon megbolondítottam a ’Backup and Migrate’ modulom oldalam hosszan tartó mellőzése során.

A ../admin/config/system/backup_migrate oldalon beállítom, hogy mentse az Entire Site kategóriát, majd miután elindítom a mentést (adatbázismentés most), marad a ../admin/config/system/backup_migrate oldaln, csak üres lesz képernyő, és nem csinál semmit.
A vissza gomb megnyomásával visszatérek a mentést indító oldalre, ahol ez a két hibaüzenet fogad, amikkel nem tudok mit kezdeni:

„You must specify a private file system path in the fájlrendszer beállítások to backup to the server.” kis sárga △ előtte és
„Could not run backup because the source 'db' is missing.„ kis piros ⯃ (×-szel a közepin) előtte.

Az adatbázisom postgresql, régebben – mi előtt is? – minden flottul ment, mint ahogy most a ’public files directory’ kategória mentése is.

Lehet, hogy a háttérben frissítették az adatbázis változatát, ezért nem tudok hozzáférni? A phpPgAdmin-on szépen be tudok lépni a korábbi jelszavammal.

Azért írtam, mert biztos van ötletetek, hol lehet a banánhéj a rendszerben.
Előre is köszönettel várom esetleges segítségeteket.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
segi képe

az első probléma megoldása hogy létre kell hoznod egy private mappát valahol a szerveren és azt beállítani a drupal felültén, bővebb leírást itt találsz https://www.drupal.org/node/15368. Lehet hogy csak a mappa jogosultsága változott meg ezt is látni fogod a drupal felületén.

A második lehet hogy egy hiba a modulban, megkérdezhetem milyen verziót használsz a Backup and Migrate modulból?

0
0

Drupal developer at Cheppers

valekaa képe

A verzió: Backup and Migrate 7.x-3.3 Ezt telepítettem egykoron. Nagyon köszönöm, ha utánanézel.

A privát fájlrendszerrel kapcsolatos jajszó elhallgatott, köszönöm szépen. Létrehoztam a szerveren egy private könyvtárat megadtam a drupalnak a http://example.com/admin/config/media/file-system oldalon. A jogokat sem módosítottam a frissen létrehozott könyvtárban, és eltűnt a hibaüzenet. Egyébként ebbe milyen adatok kerülnek…?

0
0