Automatic Entity Label

nakos képe

Létrehoztam egy új tartalom tipust A, B, C, D, E mezőkkel.
Azt szerettem volna megvalósítani, hogy minden új tartalom címe a meglévő mezők tartalmából összerakva [C][B][E] legyen.
A modul leírása alapján a token modul segítségével ez megoldható.
A problémám az, hogy sehol sem találom azt a lehetőséget, ahol a cím mező átírásához a rendelkezésre álló vezérjeleket kiválaszthatnám.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

miután bekapcsoltad az auto_entitylabel modult, a tartalom típus szerkesztésekor elérhetővé válik egy új fül, melynek címe "Automatic label". ott tudod beállítani az adott tartalom típusra alkalmazandó automata címadást.

Automatic label fül a tartalom típus szerkesztésekor

0
0

-
clear: both;

nakos képe

de nekem nem jelenik meg ez a fül.
Kellene még valamit beállítani?
A megjelenés beállítása az utolsó menüpontom. (nekem nem sikerült a képfeltöltés)

0
0
aboros képe

"superadmin" userrel próbálod? ha nem, akkor kaptál rá jogosultságot? ha nem uid1 vagy, akkor csak megfelelő jogosultság birtokában éred el. hiba nélkül engedélyezted a modult? pontosan melyik verziót töltötted le? gyári sminkben sem jelenik meg?

0
0

-
clear: both;

HF leon képe

Ha hibátlanul engedélyezve (telepítve) lett a modul és rendelkezel a megfelelő jogosultságokkal, akkor ott kéne lennie a fülnek.

Esetleg megpróbálhatod eltávolítani és újratelepíteni, engedélyezni a modult. Már, ha a jogosultságokkal minden stimmel. Szuperadminként bejelentkezve meg kell jelennie a fülnek.

Csatlakozva az előttem szólóhoz, ha a telepítéssel és aktiválással minden rendben, akkor már csak a jogosultságokkal lehet valami.

0
0
nakos képe

A jogosultságokkal minden rendben volt. Mégsem jelent meg az új fül (menüpont).
Az eltávolítás és újratelepítés (engedélyezés) sem hozott eredményt.
Végül a modules könyvtárból töröltem az auto_entitylabel alkönyvtárat, így a modult újként tudtam telepíteni és engedélyezni. Ez megoldotta a problémám.
Köszönöm a segítséget.

0
0