Autocomplete formázás

melon képe

Sziasztok,

általában megoldom minden Drupalos problémámat, de ebbe beletörött a bicskám. Adott egy Views, aminek az egyik exposed szűrője egy autocomplete taxonomy mező. Alatta a találatokat 2 paneles layout jeleníti meg. A problémám az, hogy az autocomplete tippek, amelyek gépeléskor legördülnek, a panelben található tartalom bevezetők alá kerülnek. Ez csak Firefoxban van így, legalábbis IE, Safari jól mutatja. Az #autocomplete z-indexét beállítottam, mégsem csinálja meg. Ötletek? A kérdéses oldal: itt tekinthető meg, egy B karakter beírása a mezőbe jól demonstrálja a problémámat.

Tudom, hogy ez nem kifejezetten Drupal téma, de talán más is birkózott már autocomplete mezők sminkelésével.

Fórum: 
melon képe

a topikcím? ;-)
Jó lenne, ha valaki rá tudna nézni. Köszi.

0
0
RaptoR képe

Legközelebb mellékelj egy ilyet Drupal-os kivitelben a topik mellé és fénysebességgel megoldódik a problémád. :D

Nah de én egyébként foglalkoztam vele, csak elsőre nem jutottam semmire, de most azonban újult erővel megint nekivetettem magamat a Firebug FF kiegészítővel és megvan a bűnös. :)
A panels modul twocol.css 3. sorában:

.panel-2col {
  overflow:hidden;
}

Amikor ezt letiltottam az autocomplete-os rész immáron az ingatlanok fölé került. :)

0
0
Illyés Edit képe

Legközelebb mellékelj egy ilyet Drupal-os kivitelben a topik mellé és fénysebességgel megoldódik a problémád. :D

Na ezért nem maradnak meg a lányok a Hup.hu-n.

A Drupal.hu-n pedig azért maradnak, mert – eddig – sikerült elkerülni az efféle programozó "humor" elburjánzását a fórumon.

P.S.: Drupal Girls Kick Ass! (Félreértések elkerülése végett: nem én vagyok a képen.)

0
0
RaptoR képe

A hupon kb. 2-3 évente van egy ilyen kép a milliónyi kernelfrissítés meg egyéb "geek" téma között, ne sajnáld szerintem ezt a kis poénos képet a hupperektől. :) Just for fun, ahogy mondani szokás.

Na ezért nem maradnak meg a lányok a Hup.hu-n.

A kijelentés nem állja meg teljesen a helyét, ha figyelembe vesszük, hogy eddig sem voltak női olvasói, vagy ahogy fizikus hallgatóként illik megfogalmazni: mérési hibaként elkönyvelhető az arány. :) Ha összevetjük pl. a kernelfordítást egy Drupal smink elkészítésével, persze hogy az utóbbinál lesz kiegyensúlyozottab a nő-férfi arány.
Najó, abbahagyom az offot. :)

0
0
melon képe

Köszönöm, tökéletesen működik, valamiért nem néztem, hogy a panels milyen css-t használ.

A pólóról és a hupról, illetve a női látogatókról meg annyit, hogy szerintem az jól fejlett humorérzék számít a legjobban! ;) Én jót mosolyogtam rajta, de persze meg tudom érteni, ha valakit ez sért.

0
0