Aktuális view_mode ellenőrzése hogyan?

spiderman képe

Sziasztok!

Készítettem egy input filtert Drupal 8-hoz. Leegyszerűsítve a lényeg az, hogy megjelenés előtt a szövegben lévő [valami]-t ki kell cserélni ERRE vagy ARRA, attól függően, hogy teaser vagy full_content view_mode-ban jelenik meg éppen a tartalom. Addig jutottam, hogy a csere működik, azt viszont nem igazán tudom, hogy kellene ellenőrizni az aktuális view_mode-ot a modulon belül.

Tudnátok ebben segíteni?

köszi,
Spdr

Drupal verzió: 
szantog képe

90% (de inkább 100%), hogy nem fog működni. Az input filter és view mode az totál más pontja a drupalnak. Ráadásul az input filter eredménye cachelődik, tehát még ha sikerül is az adott ponton elérned a view mode-t, cache ürítés nélkül a ugyanazt fogod visszakapni másik view modenál.

Máshol kell ezt megfogni, nem filter szinten. Nagyon durván mondjuk a sminkrétegben valamilyen preprocessben, a legszebb pedig FieldFormatter plugint csinálni hozzá.

2
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

nevergone képe

Igaza van Gábornak, az input filter csak nyers adattal dolgozik, ezért nem fog ez így működni. Gábor javaslatain kívül még a token rendszert ajánlanám a figyelmedbe, igaz ehhez módosítani kell a szövegbe beszúrandó kódot.

0
0
szantog képe

A token rendszer ugyanolyan messze van a megoldástól, mint a kiindulópont.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

spiderman képe

Oké, köszönöm a választ! A sminkes témán gondolkodtam én is, csak szerettem volna elkerülni. De ha nem lehet, akkor megyek arra. Mondjuk közben csináltam egy kerülőt, és nekem nem is igazán kell ezt már megoldani, de ha egyszer megoldom, akkor a modult akár mások is használhatják - amíg "béna" a cucc, nem akarom feltenni :)

Spdr

0
0