Ajax kommentek

k.dani képe

Sziasztok!

Egy olyan problémába ütköztem, hogy egy node alatt egy wrapper div-ben szeretnék megjeleníteni különféle, a node-hoz tartozó adatokat ajaxosan, mint például kommentek, plusz leírások a tartalomhoz, stb...

Terv szerint ez úgy nézne ki, hogy a tartalom teljes nézete legalján(a wrapper div felett) linkekre kattintva dönthetnénk el, mit szeretnénk látni. (pl.: lenne olyan link, hogy kommentek v. további tudnivalók, és amelyik linkre kattintok, az jelenik meg az alsó wrapper div-ben). Ez eddig oké, de a kommentekkel problémába ütköztem, több okból is. Legfőképpen az a problémám, hogyha belegenerálom a kommenteket, a lapozó érthető okokból eldobna egy másik címre, és nekem arra lenne szükségem, hogy ez az egész ajaxosan menjen végbe. Próbáltam utánakeresni, de nem találtam rá megoldást, ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Előre is köszi!

Dani

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
gerisz képe

k.dani képe

Köszi, meglesem!

0
0
k.dani képe

Megnéztem a podcast-et, nagyon jó, mindig szívesen hallgatom Borosék előadását:), de eddig én is eljutottam(ha nem is pontosan ezzel a módszerrel), a kommenteket sikerül ajaxosan betöltenem egy wrapper div-be. A nehézséget a lapozó okozza, meg a permalink, mert ezek alapjáraton ugye nem ehhez a módszerhez vannak belőve. Esetleg ebben valami iránymutatást, segítséget kaphatnék? Előre is köszi!

0
0
k.dani képe

Javítanám az előző hozzászólásomat, mégis csak sikerült ebből kihoznom, amit szeretnék. Úgy sikerült megoldanom, hogy az általam létrehozott view-ban beállítottam az ajax-os lapozót, és így működik a podcast alapján minden.

0
0