Aggregator működése

Petivagyok képe

Sziasztok !

Drupal8.
Az Aggregátorral kapcsolatban problémába ütköztem. Szépen kilistázza az RSS feedeket, de be van állítva, hogy 15 percenként frisssítsen, ezt persze nem teszi meg soha, csak akkor frissít egyet mikor óránként a cron végzi az időzített feladatokat(itt pedig a legkisebb érték az 1óra) ami nekem túl sok idő.

Tudtok benne segíteni?

Persze nem rögtön ide rohantam, keresgéltem és ezt találtam:
https://drupal.stackexchange.com/questions/28538/feed-aggregator-does-no...

de nem akar működni. Igazából azt se tudom hova kell pontosan és milyen formában a; ini_set("max_execution_time", 60); -at bemásolni mert a settings fájba hasonló részt sem találok.

Köszönöm,
Péter

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
lazar képe

A tárhelyen állíts be egy cront, hogy 15 percenkét fusson. A cron beállítások alatt megtalálod, hogy mit kell meghívni.
Amit belinkeltél az másról szól, nálad - leveled szerint - jól működik a beolvasás.

0
0
Petivagyok képe

Lenne egy további problémám.

Szeretném használni a Livescore.in szolgáltatásait a weblapomon (sportesemények eredménye élőben, a www.eredmenyek.com is ezt használja ha valaki ismeri.),
és akkor a problémám a következő:

Az aggregátor az Alap Drupal CRON-al együtt óránként frissül, mint kiderült nem szükséges 1 óránál korábbi frissítés, csakhogy a livescore-os php kód a cron frissítés miatt folyamatosan(1óránként ugye) elavultá válik így nem jelenik meg. Persze raktak fel megoldást rá CMS rendszerekhez mert ez a többinél is probléma, de ugye persze csak joomla és WordPress plugint készítettek, a drupalhoz semmilyen javítást nem eszközöltek.
Bár a kérdés lehet buta lesz, de esetleg nem lehet kivételt beállítani a cron-ba hogy melyik oldal ne kapjon időzített frissítést?

Megköszönök bármiféle segítséget.

SZERK: esetleg, ha tárhelyre külön lenne feltöltve php fájl ami megjeleníti az eredményeket, majd azt behívom a tartalomhoz az megoldhatná a problémámat ? Itt gondolom a Drupal CRON-ja nem fog beleszólni. Frame jutott eszembe hirtelen, bár HTML5 el már eléggé elavult a dolog. Van bármilyen elegéns megoldás rá? korábban már voltak hasonló próbálkozásaim, csakhogy minden nap más és más sportesemények vannak és sosem tudja jól bescrollozni és sok sok esemén lemarad.

0
0

P