Advertisement modul + i18n

bimbo000 képe

Sziasztok!

Problémám támadt az Ad modullal. Sajnos sehogy sem akar összedolgozni az i18n modullal. Van egy reklámok tartalomtípusom, amire beállítottam hogy lehessen készíteni hozzá fordításokat (Normal - All enabled languages will be allowed). Elkészítettem egy reklámot, trans. magyar -ra állítva. A reklám mégis megjelenik mind3 nyelven (hu,sk,en).

A reklámokat a leírásban lévő  print ad(x, y); módszerrel jelenítem meg. Ha valaki találkozott volna már ezzel a problémával, és van rá megoldása, légyszives jelezzen, mert sürgős lenne. Egy már éles site-ról van szó. Sajnos a drupal.org-on sem találtam erről semmit (bár lehet hogy csak bénán kerestem).

Egy félmegoldásom lenne rá, hogy csinálok több csoportot: sky_banner_hu, sky_banner_sk, sky_banner_en, ... stb , ezzel csak az a gondom, hogy 10 reklámhely van, és ezekhez mindhez kellene akkor mindhárom nyelvre csoportot készitenem. Ha volna olyan megoldás, hogy valahogy rákényszeríteni az ad modult, hogy vegye figyelembe a nyelvet, az nagyon jó lenne. Előre is köszönöm a válaszokat.

Fórum: