Advanced poll

Anonymous képe

Advanced poll modult használok 4.7.4 alatt. Pár hónapja még semmi baj nem volt vele, most újra igénybe óhajtottam volna venni, de előjött a drupálos betegsége. (Kétszer soha ugyanúgy egymás után, hosszú távon meg pláne nem, aztán találgassál meg molyoljál, hülyegyerek, mert ez a dolgod, úgy kell neked, minek használsz drupált.) Megduplázza a kérdést a blokkban. Nyilván arra apellálva, hogy a drupálos honlapokat használók annyira ostobák, hogy a kérdés egyszeri elolvasása a funkcionális analfabetizmusuk okán nem bír befészkelni az agyukba. Tippje van valamelyik igen büszke fórumgazdának a kérdésre, vagy ez is az ötezer megválaszolatlan topikom közé sorolandó?

(Javaslat: a szóbanforgó modul annyiszor sorolja fel a szavazásra bocsátott kérdést, ahányszor az ember igénybe kívánja venni ezt a modult, mert a Föld középpontja felé haladó, ötvenméteres szavazóblokkok az igazán érdekesek. Nem tudok angolul, juttassátok el ennek a modulnak a fejlesztőihez a kérésemet, ha egy mód van rá. Köszönöm.)

RaptoR képe

A modul fejlesztője már nem támogatja a 4.7.x-es ágat, másrészt a 4.7.4 se mondhatni éppen friss verziónak. Szóval azt tudom javasolni, hogy térj át 5.2-es Drupalra, ott jól megy ez a modul. Ha ez nagyon nem jöhet szóba (pedig erősen ajánlott, előbb-utóbb úgy is kell!) akkor szólj.

Tippje van valamelyik igen büszke fórumgazdának a kérdésre, vagy ez is az ötezer megválaszolatlan topikom közé sorolandó?

Honnan tudjuk, hogy melyek voltak a témáid, ha nem adod hozzá a nevedet? Gondolom nem az összes névtelen témát indítottad egymagad. :)

0
0
Anonymous képe

DE!!!

Amúgy köszi:)

(Végre!!! Válaszoltak!Segítettek!!! Yuhhhhééééély!)

0
0