Admin rejtve

Antal Adrienn képe

Sziasztok!

Lehetséges-e megoldani, hogy az admin (én) ne "virítson" állandóan a felhasználói lista tetején?
Mivel én is regisztrált felhasználó vagyok, így mindig előre kerülök a jelenlévők között teljes profillal. Rejtve hogyan adminisztrálhatok? A profilt nem szeretném teljesen eltüntetni, se titkolni, de már elég kellemetlen az örökös látványom, ha kell, ha nem...Ez társkereső oldal...
Ha törlöm magam, akkor adminisztrálni sem tudok.
Hogyan oldjam ezt meg?

Fórum: 
pp képe

Milyen listában jelensz meg folyton?

http://api.drupal.org/api/function/theme_user_list/5
itt szedd ki az admin user-t.

pp
(a problémádat megnézni nem tudom, mert ahhoz regisztrálni kell, és akkor én is ott virítanék. Ezt én sem akarom, de én megtehetem, hogy nem regisztrálok, mert én nem akarok adminisztrálni. ;))

0
0
Antal Adrienn képe

Megnéztem. Az angol fórumot is...ahol csoportokat javasolnak létrehozni és látható, ill. láthatatlanná lehet tenni őket. Ehhez az összes adatlapot át kell "variálni"..
Ez a megoldás, amit írtál, csak a listából vesz ki ha jól értem..
Tegnap egész éjjel a fórumot olvastam az első bejegyzéstől kezdve, hogy megoldásokat találjak.
Azt hittem csökkenteni tudom a megoldandókat, de szaporodnak..
Azért köszönöm..
Adrienn

0
0

Adrienn

Antal Adrienn képe

Ezt nem írtam le. Tehát jelenleg 196 regisztrált felhasználó van. Mindenkinek van saját adatlapja fotóval, képgalériával, stb. Amikor a felhasználókra klikkelnek az érdeklődők, akkor egy rövidített adatlap jelenik meg keretben, egy oldalon 20 db. Ennek vagyok mindig a tetején és úgy néz ki, mintha mindenkire azonnal le akarnék csapni, pedig csak adminisztrálok.
Erre azért van szükség, mert - régebbi témaként hoztm fel, a férfiak neve "kék" a nőké "piros" legyen. Viszont továbbra sem színezi magától, mert a regisztrációs adatlapon nincs ott a nő és férfi választási jelölőnégyzet, csak az adatlapra tudtam feltenni. Ez két különböző lap. Ennek okán nekem kell mindenkinél bepipálni. Nagyon kezdetleges megoldás, de egyenlőre nem tudok többet. Tehát mindenkinél be kell lépjek ha regisztrál, pipálnom kell és ekkor "virítok" a lista élén. Na ez a ciki.

0
0

Adrienn

pp képe

Amikor a felhasználókra klikkelnek az érdeklődők, akkor egy rövidített adatlap jelenik meg keretben, egy oldalon 20 db.

Ha az adatlap egy node akkor a node access modullal tudod tiltani, hogy meg lehessen nézni vagy sem. Tehát hogy megjelenjen a listában vagy sem. Ha azt szeretnéd, hogy a listában ne legyen látható, de úgy egyébként igen, akkor ez a megoldás nem jó, a listát kell ilyenkor megbütykölni. Ezért kéne tudnunk, hogy ki állítja elő azt a listát. Ekkor tudnánk, hogy hova kell belenyúlni.

pp

0
0
Antal Adrienn képe

Újra csináltam mindkét weboldalam mert külső okok miatt eltűntek a semmibe.
Visszatérek erre a problémára, de egyenlőre újrakészítem mindkét weblapot, előlről kezdve.
Most a régi problémám jött elő., egyenlőre azzal bajlódom, hogy a felhasználók számát egyáltalán kiírja..Nem számolja őket..ez az új..persze most nagyon fáradt vagyok, ami magánügy..
Adrienn

0
0

Adrienn

pp képe

Mindig készíts mentést az oldalaidról! A fájlrendszerről és adatbázisról egyaránt. (nekem ezt a szolgáltatóm megteszi, ezt ugye egy ingyenes szolgáltatótól nem várhatod el.)

Érdemes a megtalált lépésekről egy kis feljegyzést készíteni, akár papíros akár videós formában.

pp

0
0
Antal Adrienn képe

Köszönöm..Fizetős szolgáltatóra váltottam.
Megcsináltam a 2 weboldalt, most ugyanazok a problémáim, mint mielőtt elszállt az egész.
Hogyan lehetne megcsinálni, hogy mindenki láthassa a saját adatlapján, hogy hányan nézték meg aktuális napon és regisztráció óta?
Tulajdonképpen hasonló mint a weblap látogatottság számláló, de mégsem, hiszen itt mindenki adatlapján külön ott kellene legyen ez a számláló..
Van valami ötleted, hogy hogyan oldhatnám meg?
Illetve elmondod?

Köszönöm.
Adrienn

0
0

Adrienn

pp képe

Van valami különös oka, hogy nem keresed meg a fórumban ezeket? (saját adatok -> követés, és ott vannak az általad beküldött tartalmak, gyorsan meg tudod keresni.. most jut eszembe, hogy valami másik néven nyomultál kezdetben, vagy anonymousként?? hát ez van..)

szerintem a statisztika modul volt megoldás erre a kérdésre.

pp

0
0
Antal Adrienn képe

Anonymus sosem voltam. darin2 névvel regisztráltam, de elfelejtettem a jelszavam és nem tudtam belépni, ezért váltottam erre a névre. Két napja egész éjjel a fórumot olvastam az első bejegyzéstől kezdve. Igaz, nem mindegyiket, és lehet ott volt a megoldás...
Nyomulok..? Keresem a megoldást mindaddig, amíg meg nem találom.
Neveztél már kismókusnak is, de írhatsz bármit, a szándékomtól nem térülök el, nagyon kitartó vagyok, és egyenes ember. Na mit szólsz hozzá?
A stacsics modul evidensnek tűnt, csak tovább nem..
Keresem a megoldást Tanárúr.
Adrienn

0
0

Adrienn

pp képe

Nos én nem találtam darin2 néven felhasználót, de darin57 néven igen. Szerintem ezért nem tudtál belépni, és ezért nem sikerült új jelszót se kérned.
Emitt van a darin57 aktivitása, hátha közelebb kerülsz a megoldáshoz. (lehet te nem tudod elérni ezt a linket, szólj és elküldöm a témákat)


Neveztél már kismókusnak is, de írhatsz bármit, a szándékomtól nem térülök el, nagyon kitartó vagyok, és egyenes ember. Na mit szólsz hozzá?

Helyes, helyes, végre valaki aki nem adja fel az első apróbb kudarcélménynél.

Utána néztem, szerintem nem kéne magadra venni, mert itt max Sweetchack-nek szól az áthallás(hisz az ő hozzászólásába rondítottam bele) vagy mindenkinek aki nem a tutit csinálja.(pl. a Barlow smink írójának, akihez képest bizonyos területeket én vagyok a kismókus, és nyílván megvan az oka, hogy Ő nem úgy csinálta.) ;)

pp

0
0
Antal Adrienn képe

Nem darin2...Fáradt vagyok túlságosan. Nem csoda...Éjjel-nappal a weboldalamon dolgozom..
Adrienn
alias darin57

0
0

Adrienn

Antal Adrienn képe

Nos, a problémám még mindig megoldatlan..A felhasználó listát ki állítja elő? A regitszrációs űrlapra nem tudtam feltenni a választólistát (nő, férfi), hogy be is tudják jelölni. Ezt én utólag manuálisan jelölegetem be..(sajnos). Az adatlapján már mindenki jelöli, viszont ez pl. nem jó ahhoz, hogy be is színezze a nők nevét pirosra, a férfiakét kékre. Így a listát szerintem én állítom elő. Fent vannak a következő modulok: Site User List, User List, User, Usernode, Statistics, Profil, Node, Node Images, Node Famely, Image Attach, Image és Bio.

A Site User List modullal remekül megjelenek az ID-k, nevek, végén az összes felhasználó száma.
Sajnos az e-amil címeik is itt állnak, ahová a fotóikat szeretném látni.
Én benne vagyok mindegyik listában, de adminként egyikben sem szeretnék benne lenni.
Ez a problémám és nem boldogulok vele.

A "követés" pedig egyszerűen eltűnt..,nincs.

Tudtok segíteni, vagy csak jobban öszezavartam mindenkit.?
Adrienn

http://tarsandlove.com

0
0

Adrienn