Admin felületről FTP, SQL jelszó ? Sürgős lenne...

ggot képe

Üdv all,

A www.mmorpg-x.com oldalam SQL és FTP jelszavát, hosting accountját ellopták, de az admin jogom megmaradt azt elfelejtették.

Van rá mód h Adminként kinyerjem az SQL és FTP jelszavakat ? (a print $db_name; és print $connection; nem működik úgy fest, de amúgy tudok PHPt futtatni contentként)

Sürgős lenne, köszi
ggót

eMeLA képe

Szerintem nem fogsz itt kapni tippeket hogy lehet "kinyerni" a hozzáféréseket. A szolgáltatódnál jelezd és kérj új hozzáférés.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

ggot képe

áááááááááááááááááááááá-----

mindenhol mindenki ezt mondja ezért nem jutok semmire, a rendőrség szarik az ügyre, az ügyvédek meg az összes pénzemet elszedik.

köszi, majd kitalálom egyedül hogy hogy kell....

0
0

---------------------
www.rpg.org
www.mmorpg-x.com

ggot képe

ellopták több éves munkámat, már árulják őket, erre minden okostojás mindenhol csak hümmög meg okoskodik meg flegmáskodik.

amúgy az SQLt már megoldottam de az FTP még kéne.

0
0

---------------------
www.rpg.org
www.mmorpg-x.com

nevergone képe

Nincs hümmögés és okoskodás, egyszerűen a szolgáltatódtól vásárolt hozzáférésed felhasználónevei és jelszavai a szolgáltatóra tartoznak, és semmi köze hozzá a Drupalnak.

0
0
ggot képe

Magyarán a drupalból nem tudok hozzájutni az FTP jelszómhoz ?

0
0

---------------------
www.rpg.org
www.mmorpg-x.com

nevergone képe

Nem, mivel a Drupal nem is használja az FTP hozzáférésedet, a kettő teljesen független egymástól.

0
0
eMeLA képe

A helyzet az, hogy a szolgáltatóddal van egy szerződésed, általában itt bekérnek egy e-mail címet is. Azt kérik a ügyfélszolgálaton, hogy erről a címről kell a probléma leírásával egy e-mailt meneszteni. Így lehet új jelszót igényelni. Általában...

Ami a "okostojás" "okoskodik" "flegmáskodik"-at illeti, én megértem, hogy ideges vagy, de leírtuk mit kell ilyenkor csinálni, mégpedig segítő szándékkal.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

andrew képe

a settings.php file-ban. ha tudsz php-t futtatni, akkor olvasd ki ennek a file-nak a tartalmát.

az ftp elérés teljesen más tészta

0
0
nevergone képe

Én kérek elnézést:

http://www.mmorpg-x.com/CHANGELOG.txt

Drupal 5.7, 2008-01-28

http://drupal.hu/hirek/20090226/ma-megjelent-drupal-610-%C3%A9s-az-516

A mai napon jelentették be a Drupal.org-on a következő verziókat a 6.x (sorrendben a 6.10) és 5.x (sorrendben a 5.16) sorozatból, amelyek csak hibajavításokat (bugfix) és egy meglehetősen kritikus (Highly Critical) távolról kihasználható (remotely exploitable) sebezhetőség felszámolására vonatkozó javítást (security fix) tartalmaznak.

Még akkor is, ha valószínűleg a felmerült probléma (már ha tényleg van probléma) független ettől, de azért elgondolkodtató.

0
0
eMeLA képe

Ez max. az SQL-re vonatkozhat. A Drupal-on keresztül nem tudják elérni az FTP jelszavát, és a hosting account-ot (tudtommal).

Megjegyzem ez nem sebezhetőség, hogy a CHANGELOG.txt-t ilyen egyszerűen ki lehet olvasni ? Pl. a Drupal.org-on még 6.9-es Drupal fut. Ebből egyértelmű, hogy a sebezhetőséget még ki lehet használni...

Látom a Drupal.hu-n viszont nem ;) ??

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

nevergone képe

Én is mondtam, hogy az FTP-nek ehhez semmi köze, és az, hogy a ChangeLog elérhető, az nem sebezhetőség (akár le is törölheted), ha pedig valaki a patch-eket használja frissítésre, az a ChangeLog-ot nem módosítja (szóval az alapján tűnhet régi Drupal verziót használónak az oldal, miközben nem az).
És ez egy mondat volt. :)

Viszont az, hogy így elmaradt a frissítéssel azt is mutathatja, hogy esetleg más területen sem lehet minden rendben.

0
0