Admin és Menü modul gond

Waldner képe

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el használni a drupalt, de máris problémám van vele! Az 'Adminisztráció'-ra kattintva egy 500-as belső hiba jön elő, ugyanez a 'Menük'-re is. A másik gond pedig az, hogy néha nem lehet rákkattintani a tartalom beküldésnél a beviteli forma, menü beállítások, szerzői információk stb. fülre. Mi lehet a gond és hogy tudnám megoldani?

Előre is köszönöm!

Fórum: 
Webappz képe

Csak néhány kérdés:

  • Milyen Drupal verziót használsz?
  • Milyen sminket?
  • Milyen rendszeren, milyen böngészőnél jelentkezik a hiba?
0
0

Páldi Zoltán

nevergone képe

Milyen tárhelyre lett feltelepítve, esetleg egy linket tudsz adni, ahol ránézhetünk?
(Amúgy az 500 -as hibakód a webszerver működésének/konfigurációjának a hibájára utal.)

0
0
Waldner képe

Ha az install.txt-ben az van, akkor 5.0-ást. Mindkét böngészőnél jelentkezik sajnos. De most nézem, hogy webhely építés menü sincsen, amikor pedig manuálisan beírom, akkor kiírja hogy hozzáférés megtagadva. Azt hiszem itt valami komoly gond lehet. :( Igazából ez nem egy általam csinált oldal, de mielőtt megkaptam a belépő kódokat, ezek a dolgok még mentek.
A webhelyek.hu a tárhely, de az oldal címe www.schlottiboltja.hu.

0
0
nevergone képe

Ott kezdődik, hogy ez alapján 5.2 -es Drupal (persze ha patch -elték utána, az más, az nem nyúl ehhez a fájlhoz), a főoldal szerint pedig már 5.7 -nél járunk... vagyis attól tartok, hogy hiányoznak a biztonsági frissítések.

Próbálj meg bejelentkezni a http://www.schlottiboltja.hu/user oldalon, nekem eddig nem jelzett problémát az oldal.

0
0
Waldner képe

Ok, letöltöttem a frissítést. Most másoljam fel az ftp-vel, majd futtassam az update.php-t? Tegnap kimentettem az sql adatbázist, gondolom ez fontos. Az oldal működésével "külsőleg" nincs probléma, csak pl. elég zavaró, hogy nem tudom a menüket beállítani, meg a fentebb leírt problémák adódnak.

0
0
nevergone képe

nagyjából ennyi, de szerintem előbb nézz körül itt az oldalon.

0
0
Waldner képe

Valaki, aki pesti nem tudna nekem segíteni? Leülnénk valami internet kávézóban vagy bárhol, és megmutogatnám mi a gond, esetleg segítene megcsinálni, mert elég nagy gond van szerintem.
Előre is köszi!

0
0