Addatok importálása taxonómia szótárba - szűlő beállítása nem sikerül

Phoere képe

Sziasztok!

Magyarország település listáját szeretném egy szótárba importálni, megyék alá rendezve. A szótár már tartalmazza a megyéket.
A forrás adatok egy SQL táblában vannak, amely tartalmazza település neveket, illetve a megye azonosítóját (megye_id). A megye_id értéke rendre egyenlő szótárban a megyék tid értékével.

A Feeds, Feeds SQL és Feed Tamper modulok működnek, az importálás is rendben megtörténik, kivéve a szülő kifejezés beállítása.

Amit próbáltam (egy megyére szűkítve):
1:
Forrás: megye_id -> Cél: Parent: GUID; Eredmény sikertelen, a parent értéke a taxonomx_term_hierarchy táblában 0, a kifejezések nem kerülnek a szülő alá

2: Forrás: megye_id -> Cél: Parent: GUID, majd a tamper-rel egy Rewrite, ahol az érték a megye tid-je. Eredmény sikertelen, a parent értéke a taxonomx_term_hierarchy táblában 0, a kifejezések nem kerülnek a szülő alá

3: Forrás: blank source -> Cél Parent: Term name, majd tamper-rel egy Rewrite, az új érték a szülő megye neve (Bács-Kiskun). Eredmény sikertelen, a parent értéke a taxonomx_term_hierarchy táblában 0, a kifejezések nem kerülnek a szülő alá.

Próbáltam egyszerre a Parent:GUID és a a Parent: Term name mezőket is beállítani a leképzésben, de ekkor Primary key duplikálás miatt sikertelen az importálás.

Milyen beállítással lehet elérni a megfelelő szülő kifejezés hozzárendelését az importált kifejezésekhez?

Előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: