Adatbázis

ronyy képe

Hali mindenki!Én csak most kezdtem el a drupallal foglalkozni!! Sok kérdésem lenne de az egyik ami most fontos lenne az ,hogy lehetne megcsinálni, hogy egy adatbázist használjon két weboldal de a két weboldal teljesen más legyen pl:smink (Lehet egyáltalán iet?) előre is köszönöm

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Tehát: teljesen ugyanaz legyen az adatbázis? Mert akkor ugye tökéletesen ugyanazt a tartalmat mutatja mindkét domain, csak más kinézettel. (Remélem, nem erre gondolsz, mert szerintem ez elég nagy butaság lenne.)

Kérlek, írd le, hogy pontosan mit szeretnél.

0
0

Nagy Gusztáv

ronyy képe

Úgy szeretném ,h lenne egy weboldal pl:(www.vmi.hu ez lenne az egyik a másik pedig www.vmi.hu\2 )csak ez teljesen máshogy nézzen ki mint az előző mert ,h egyenlőre ne kelljen a másik oldalnak is egy webtárhely hanem a kettő egyről működjön!remélem érthetőbb már így! mondjuk tőlem is ezt kérdezték és én nem tudtam mit mondani azért kérdezek itt!

0
0
Nagy Gusztáv képe

Továbbra is az a kérdésem, hogy akkor most totál ugyanaz a honlap jöjjön be 2 címen, csak más kinézettel? Ennek mi értelme?

Több értelme lenne, ha a háttérben meghúzódó célokat írnád le, mert elképzelhető (sőt igen esélyes), hogy a cél elérésére kitalált megoldás eleve hibás, vagyis nem is az kellene igazán.
Szóval jó lenne pontosan leírni a célokat.

0
0

Nagy Gusztáv

eMeLA képe

Azt írd le miben különbözik, és miben egyezik a két oldal.

Ha csak smikben, akkor sminkválasztó kell neked.
Ha tartalomban, akkor lehet két drupal a két könyvtárban.
Ha részben fedik az oldalak egymást, pl. felhasználók akkor lehet multisite (ebben az esetben lehet egy vagy két adatbázis, előtagokkal, részben megosztva....).
...

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu