Adat feltöltés

Arpo képe

Hali!

Amit használok:
The AppServ Open Project - 2.4.4a for Windows
Apache Web Server Version 1.3.33
PHP Script Language Version 4.3.11
MySQL Database Version 4.0.24
phpMyAdmin Database Manager Version 2.5.7-pl1

Kérdésem:(3 napja vagyok a témára állva.)
Kb. 200 felhasználót kéne felvennem. Eddig más lehetőséget nem találtam, mint hogy egyesével felveszem. De egyre több felhasználót kéne felvenni. Illetve nem csak a felhasználóknál van ilyen "gondom", hanem a felhasználók címeivel is ez a helyzet, és sorolhatám. Mivel tudnám ezt megtenni. Melyik Mysql kliensel lehet, mert gondolom azzal kell. De nem tudtam rájönni hogy hogyan. Illetve a felhasználóknak mivel tudok generálni jelszót. Pl.mindenkinek a jelszava a felhasználóneve, vagy születési dátuma.... ameddig azt maga meg nem változtatja. Da ahogy láttam az adatbázisban egy hosszú szám van minden jelszó helyett.

üdv. Arpo

Schmile képe

A felhasználók jelszavát egy MD5 generátorral tudod létrehozni.

0
0
Arpo képe

Köszi. Utánna néztem, de igazán nem vágom a témát. Pár honlapot találtam ahol lehetett generálni, de nem működtek a jelszavak.

De ugy látom nem tudom megoldani hogy egyszerre 50-60 embert vegyek fel felhasználónak az mysql adatbázisba. Mert ha egyesével kell jelszavakat generálnom akkor ugyan ott vagyok mintha egyesével venném fel a felhasználókat.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Elég egyszerű a felvitel, ha SQL INSERT parancsokat használsz, abban nyugodtan használhatod az adatbázis MD5() függvényét.

0
0