Acidfree videó hibaüzenet

Waldner képe

Sziasztok!

Lenne egy problémám. Szeretnék az oldalamra videókat rakni, mondjuk az Acidfreevel, mert egy Média szekciót szeretnék csinálni, ahol mondjuk az egyik albumban képek, a másikban videók lennének. Ez működik is, de kiír egy hibaüzenetet:

"warning: escapeshellarg() has been disabled for security reasons in /chroot/home/carpfood/carpfood.hu/html/sites/all/modules/acidfree/class_video.inc on line 152.
warning: escapeshellarg() has been disabled for security reasons in /chroot/home/carpfood/carpfood.hu/html/sites/all/modules/acidfree/class_video.inc on line 153.
warning: exec() has been disabled for security reasons in /chroot/home/carpfood/carpfood.hu/html/sites/all/modules/acidfree/class_video.inc on line 156. "
Megkérdeztem a szolgáltatót, azt írták ,hogy ezen függvények bekapcsolására nincsen mód. Kipróbáltam azt, hogy kitörlöm a fent nevezett sorokat, és úgy nem írt ki hibát. Okozhat ez valami problémát?
A 3 sor:
$infile = escapeshellarg($art_path . 'acidfree_nothumb.svg');
$outfile = escapeshellarg($out->filepath);
exec("convert $infile -resize $size $outfile");

Előre is köszi!

Ui.: tudom sokan nem szeretik ezt a modult, de lécci ne azt írjátok, hogy ez egy haszontalan modul, és ne használjam! :)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

De ne csodálkozz, hogyha dev verziójú modullal (ettől függetlenül is) problémáid lesznek.
Ráadásul elég furcsa egy közzétett modultól, hogy shell futtatási jogot kér a működéshez.

0
0

Nagy Gusztáv

pp képe

A Drupal és az összes modul szabad szoftver. Ez azt jelenti, hogy három dolgot tehetsz:

  1. Kijavítod.
  2. Fizetsz valakinek aki kijavítja.
  3. Nem használod.

Kérdezném, hogy ha neked levágják az egyik kezedet vagy ujjadat az okoz-e problémát? Legalább ilyen morbid a kérdésed is, hát hogy ne okozna?

Ezt a részt át kell írni, hogy a Drupal beépített imageAPIját használja ne pedig az imagemagic könyvtárat. Ez egy egyszerű konvertálás. ;)

pp

0
0
Waldner képe

Esetleg tudnál segíteni átírni a "szabad szoftver" nevében? :) Vagy bárki más! :)

Előre is köszi!

Ui.: A drupal ilyen jellegű mélységeibe még nem méylültem bele, hogy átírjak bármilyen modult, ezért is kérdeztem.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Aki akart, eddig is tudott jelentkezni az ingyen kódolásra. Nem?

Ha nagyon kell, hirdesd meg a munkaközvetítőben. De tényleg!
A "szabad szotver nevében" az nem azt jelenti ám, hogy másoktól elvársz valamit, hanem hogy te beleteszel valamit. Érzed a különbséget?

0
0

Nagy Gusztáv

Waldner képe

És látom van még mit tanulnom ebben a közösségben! :) De majd belejövök. A szabad szoftver nevébent egyébként csak viccnek szántam, bocs ha rosszul sült el!

0
0
pp képe

Mivel nem vagyok motivált. Nem használom a modult, van jobb dolgom is, még egy sört se ittunk meg soha ráadásul egy dev állapotú modullal borzolod az idegeimet ami külön veszélyes dolog. :D

pp

0
0