Acidfree album megjelenítési probléma

Waldner képe

Helló!

Nemrég telepítettem egy zsír új drupal 5-öst, plusz még jópár kiegészítő modult, köztük az acidfreet is. Minden működik normálisan, kivéve az acidfree album megjelenítése, ezt egyszerűen nem mutatja! Ha mondjuk van egy album, abban egy kép és egy másik album, akkor csak a képet mutatja. Közben az acidfree admin felületén a következő hibát írja ki:
"warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gabesz17/web/sites/all/modules/content_taxonomy/content_taxonomy.module on line 244."
Nem tudom van-e köze hozzá, de gondoltam leírom. Lehet hogy csak egy apró beállítási probléma az egész, amiről megfeledkeztem. Szerintetek mi lehet a hiba? Egyszer már újraraktam az egész drupalt, sql-estől, mindenestől.

Előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Pasqualle képe

Nem neztem, de ahogy mar egy masik topicban is kifejtettem szerintem egyszeruen rossz ez a modul es nem is latok remenyt a valtozasra..

Nemrég telepítettem egy zsír új drupal 5-öst

Ezt nem ertem miert probalkozik valaki meg mindig D5-el amikor a D6 sokkal tobb lehetoseget kinal..

0
0
Waldner képe

Azért raktam fel az ötöst, mert nemrég kezdtem el foglalkozni a drupallal. Egy már elkészült honlap alapján ismertem meg, és mivel most csinálok egy honlapot, nem akartam ismeretlen verziójút használni, hanem olyat, amiben már talán jobban kiismerem magam. Az acidfree probléma sajnos még mindig fennáll...

0
0
Waldner képe

Sikerült megoldanom! Utolsó elkeseredettségemben leszedtem szinte az összes modult, majd egyenként elkezdtem visszarakni, hogy megtudjam, melyik modul okozza a hibát, ha egyáltalán modul miatt van. A győztes a nodewords modul lett. Amikor visszaraktam, egyből megint eltűntek az albumok, és csak a képek látszódtak. Megnéztem a beállításait, és az volt a baj, hogy ez a beállítás "Use the teaser of the page if the meta description is not set" be volt pipálva. Amikor kivettem a pipát, egyből működni kezdett, láttam mindent!

0
0