500 HTTP hiba nyitóoldalra

SzabWolf képe

Kedves Mindenki!

Tudom hogy ilyen hibába már többen ütköztek kutakodtam is nem keveset a témában de egyelőre nem találom a megoldást ezért vagyok bátor ide fordulni:
Tehát az 500-as hibát az oldal - http://ibela.hu/Erasmus megnyitásakor adja a böngésző (ill. iskolánk Sulixerver-e mert ennek webszervere tárolja az oldalt)
Az érdekes az, hogy ha valamilyen aloldalt igyekszem megnyitni pl.
http://ibela.hu/Erasmus/aboutus az tökéletesen működik ill. az oldalon belüli linkek is, kivéve a "Home" hivatkozást a főmenüben mivel az a nyitóoldalra mutat. A smink egy általam módosított Danland. Drupal verzió: 7.34
Az oldal egész eddig tökéletesen működött, egy főoldal frissítési művelet után állt elő a jelen helyzet. Emlékezetem szerint az egyik oldal egyik képét cseréltem le.

Köszönöm előre is a segítséget!

F. Szabolcs

Drupal verzió: 
SzabWolf képe

Kedves Mindenki!

Közben megoldódott a gond, leírom hátha másnak is hasznos:
Egy címlapon lévő cikkbe -a kellő odafigyelés hiánya miatt- feltöltöttem egy 3MB-os JPG-t, ettől dőlt kardjába a szerver ill. a nyitóoldal.
A képet lecseréltem egy leskálázott verzióra, így már minden ok.
De köszönöm ha valaki elolvasta és gondolkodott rajta.

Minden jót:

F. Szabolcs

0
0

SzabWolf

asrob képe

Szerintem ezzel csak áthidaltad a problémát, mert ha rendesen be van állítva a szerver akkor egy 3MB-os képtől nem kellene megfeküdnie. Én szétnéznék a helyedben a logok között (PHP, Apache / Nginx).

2
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu