3 egyszeru kerdes : profile/menu/forum

Hallgato.Attila képe

Hello!

Elso Drupal projectemet fejlesztgetem, szoval meg elegge kezdo cipoben jarok, 2 dologban akadtam el, es nagyon orulnek egy kis segitsegnek :

1) Hogyan oldhato meg hogy a felhasznalo tudja a sajat profiljat modositani. Ertem ez alatt ha pl a regisztracios formnal hasznaltam CCK-t, par custom field-et, amit oda beirt annak a modositasa, jelszo modositasa, stb. ?

2) Van egy olyan problemam hogy nem sikerul collapsing menu-t csinalni, probaltam de nem nagyon akar ugy mukodni ahogy elterveztem. Valaki legyen szives irja le par sorban mit es hogyan kellene beallitani hogy megvalosithassam :
menu1
- submenu1
-- subsubmenu1
-- subsubmenu2
- submenu2
menu2
...
Azt szeretnem ha alapban csak menu1 es menu2 latszana, es ha menu1-re kattintok a content frame tartalma marad az ami (illetve az is erdekelne hogy ide egy uj oldalat tolt be), es akkor megjelenik a submenu1, submenu 2, ha submenu1-re kattintok ugyanigy subsubmenuk megjelennek

3) A menu megjeleniteset hogy lehet konnyen/egyszeruen beallitani. Pl hogy ilyen legyen mint itt ezen az oldalon? (teljes szelesseg, valtakozo hatterszin egy-egy menuitem mogott, ...). Valamint mennyire megoldhato jogosultsagkezeles forumon (egy-egy topicot csak bizonyos usergroup lassan), es CCK hasznalata (vagy legalabb kepek)

varom a valaszaitokat,
udv. Attila

Sweetchuck képe

A menükkel kapcsolatban.
http://drupal.org/node/109865
http://drupal.org/project/nice_menus

Tudom hogy létezik az amit keresel mert én is letöltöttem azt a modult, és működtettnek egy demo site-ot is, de nem találom. :-(
Ez csak hasonló ahhoz és fejlesztés alatt áll:
http://drupal.org/project/dynmenu

Szerintem amit te elvársz a menüktől az az alap működés, csak oldal újra töltéssel együtt.

0
0
zserno képe

Hello Attila!

Az alábbi modulcsomagban található az Activemenu modul, mely a 2-es pontban felvázolt problémádra ad egy lehetséges megoldást:
http://drupal.org/project/jstools

Üdv,
Ernő

0
0