1. győri DUG - igényfelmérés

Benwick képe

Kishazánk oly sok vidékén oly nagy népszerűségnek örvend egy-egy Drupal Használói Találkozó, így felmerült bennem, hogy hátha van igény egy győri DUG-ra is.

Csupán fórumtémaként küldtem be ezt az ötletet igényfelmérés gyanánt, hogy záporozzanak a lelkes hozzászólások és megerősítsetek benne, hogy az én városomban is élnek a Drupal iránt érdeklődők, Drupalt használók és netán Drupalt fejlesztők is.

Előzetes számításaim szerint kb. június 1.hete megfelelő távolságban van a szervezés és az előkészületek biztonságos lebonyolítása szempontjából.
(A pontos helyszínt és időpontot a jelentkezők többségi véleménye alakítja.)

Ha ezen rendezvény felkelti legalább néhányotok érdeklődését és szívesen részt vennétek (vagy akár előadnátok) a találkozón, akkor az esemény hírként is beküldésre kerül az oldalon.


... most jöhet 100 "igen én is szeretnék" hozzászólás ;)

Fórum: 
tolmi képe

Szuper lenne ha lenne Győrben is ilyen esemény, úgyhogy jelentkezzetek! És természetesen ha megvalósul, akkor lehetőségként kérünk videót is!

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita

aboros képe

én eredetileg győri vagyok, úgyhogy amiben tudok segítek szívesen meg nagyon el is mennék ilyenre. sajnos hét közben elég nehezen tudnám megoldani, nem lehetetlen, de a sörözés rész tuti ki kéne hogy maradjon. mi lenne, ha hétvégén lenne ez?

0
0

-
clear: both;

Benwick képe

már csak néhány érdeklődőre van szükség és megszervezzük az első győri találkozót!

0
0
tamoca képe

Várom én is!
Helyszínt tudom biztosítani, van lcd tv laptopot, ha hoztok anyagot ki lehet monitorozni.
Van net, asztalok székek.
Hűtő a sörnek
kb 10 fő fér be.
személyes kapcsolatfelvételi űrlapon írjatok mikor lehetne. Szombat vasárnap lenne jó nekem vagy hétköznap 18.20 után 20-ig

0
0

tamoca

Benwick képe

Örömmel jelenthetem be, hogy 2 nap múlva csütörtökön megrendezésre kerül az Első Győri Drupal Használói Találkozó a Széchenyi István Egyetem B+ épületében.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

0
0