űrlapok, felhasználói oldalak keresés

vizicsiga képe

Sziasztok,
drupal 4.0.1-es verziót használok, ingyenes atw-n van az oldal. A következő kérdéseim lennének:
1. van olyan űrlapom, melyet csak regisztrált felhasználó tölthet ki. Bejelöltem, hogy mely felhasználó láthatja az űrlap részleteit, itt a csak regisztráltat jelöltem ki. Amikor nem regisztrált felhasználóként tesztelem az oldalt, akkor rákattintok az űrlapra, ami egyben menüpont is, és azt írja ki, hogy: elérés megtagadva. Nos, én itt nem ezt szeretném láttatni, hanem valami olyat, hogy Ezt az űrlapot csak regisztrált felhasználó használhatja, kérem regisztráljon. Próbálkoztam a beálltásoknál, de sehogy nem akar sikeredni. Hol kell ezt beállítanom?
2. Az oldalon fontos lesz, hogy az egyes felhasználók bemutatkozó oldalát hányszor látogatták meg. Ehhez szeretnék egy népszerűségi listát készíteni és közzé is tenni az oldalamon. Találtam egy adminisztrátor-napló: hivatkozó, látogatott oldal, aktív felhasználók, utolsó találatok, de sajnos ez csak nekem infó, a felhasználók számára nem látható. Hogyan tehetem ezt láthatóvá, rendszerezetté? A blokkoknál van olyan, hogy Népszerű tartalom, de hiába kapcsolom be, nem látható az oldalon:(((.. Megoldás?
3. Keresés: szeretnék bővített keresés lehetőségét biztosítani a felhasználóknak, pl. olyan, mint amikor megfelelő kocsit keresi valaki a hasznaltauto.hu oldalon. Szín:, Típus.. stb, és ilyenkor a regisztrált autók közül kidobja azokat, amelyekre igaz a feltételrendszer, képpel adatokkal együtt.. Van erre lehetőség, valamilyen modul? vagy ezt külön meg kell írni?

Nagyon, nagyon köszönöm a segtséget!!!

Hojtsy Gábor képe

1. Mivel készíted az űrlapokat?
2. A felhasználók adatoldalainak látogatását a Drupal tudomásom szerint nem méri, ezt nem is fogod tudni megjeleníteni.
3. Fejleszteni kell hozzá.

4. Jobb lenne különálló kérdéseket nem egyben feltenni, sokkal egyszerűbb válaszolni, az egész szálas fórum rendszernek az lenne a lényege, hogy egy szálban egy konkrét téma van.

0
0
Anonymous képe

rendben van, legközelebb így teszek.. Ha ilyen jellegű oldalra van szükségem, amit fent láttok, akkor érdemes egyáltalán a drupal-t választanom?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Nem mindegy, hogy mit választanál helyette. Teljesen nulláról írt webhelyhez képest bőven érdemes. Nem ismertek a webhely további követelményei, úgyhogy elég alapos ismertetés kellene egy jó válaszhoz választásod helyességét illetően.

0
0