Ügyvédi honlapra ajánlatokat várok

PappD képe

Ügyvédi vállalkozás számára keresek drupalban jártas fejlesztőt vagy csapatot.

A munka egy működő komplett drupallal fejlesztett oldal elkészítése.
Tárhely, domain regisztráció pl. neobase.hu-n keresztül.
Személyes kapcsolattartás helye: Bp

Kérem, hogy küldjetek árkalkulációt, hogy tisztán lássuk milyen munkák elvégzése is van az árban.
Jelöljétek meg, hogy a megbízástól számítva hány hét alatt készítenétek el a munkát és kb. milyen időtartamú konzultációra van szükség.

Az oldal az alábbi kivételtől eltekintve hagyományos elemeket tartalmaz (pl. nyelvi verziók, menük, kereső, kitölthető adatlapok). Ez utóbbi esetében a jelentkezőktől a megfelelő drupal motor javaslatot is:

A szolgáltatások oldalon a tartalmi rész felső sávjában 5 vagylagosan pipálható feliratot (kapcsolót) képzelek el ez alatt pedig a szolgáltatások felsorolását mindegyikhez egy rövid leírással és egy "tovább" vagy "részletek" felirattal az adott szolgáltatásról szóló külön oldalhoz.
Kapcsolók:

Összes szolgáltatás
Magánszemélyeknek
Cégeknek, vállalkozásoknak
Non-profit szervezeteknek
Szakszervezeteknek

Ha valamelyik kapcsoló be van kapcsolva, akkor a szolgáltatások felsorolása a bekapcsolás hatására leszűkül a kapcsoló szerinti ügyfélkör által igénybe-vehető szolgáltatások listájára.
Egy szolgáltatás több ügyfélkör által is igénybe vehető (pl. ingatlan adásvétel).

Tehát erre az oldalra nem gondoltam legördülő vagy egérmutató hatására megjelenő listákat.

Ehhez kapcsolódik a nyitólapon illetve a menüben biztosított megoldás az egyes ügyfélkörök által igénybe vehető szolgáltatásokra. Ha a nyitólapon a tartalmi területen pl. a látogató arra kattint, hogy "szolgáltatások magánszemélyeknek", akkor a szolgáltatások oldal nyílik meg úgy, hogy azon a magánszemélyeknek kapcsoló van bekapcsolva és így már csak a nekik való szolgáltatások látszanak.

Ezek után az illető 1 kattintással mehet a látható lista szerinti szolgáltatások valamelyikének oldalára vagy választhatja, hogy egy másik "alanyi kör"-nek szóló szolgáltatásokat akarja listázni.

Jelentkezéseket a dr.pappdavid@gmail.com címen várom.