Übercart termékek közt pdf hogyan?

Lesbat képe

A termék kategóriák közt szeretnék elhelyezni egy "Letöltés" menüt, ami nem tartalmaz terméket, csak egy pdf fájl letöltésére mutató leírást és csatolmányt, "oldal" formában.
Maga az oldal elkészült, de a termék kategóriák közt létrehozott "Letöltés" menü nem jelenik meg (a többi, termékekkel feltöltött kategória igen), pedig az oldal típusú fájlok is engedélyezve vannak, hogy megjelenjenek a kategóriák közt, és a letöltő oldal is be van téve a "Letöltés" menüpont alá. ("Letöltés" a szülő objektum)
A termék kategóriák közt meg lehet jeleníteni olyan oldalt, ami nem termékre mutat, hanem pl. egy fenti "sima" csatolmánnyal ellátott oldalra?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
sgabe képe

Miért akarsz bepréselni egy letöltéses oldalt a termékek közé?

0
0
Lesbat képe

Azért, mert az összes terméket tartalmazó katalógusról van szó - amik a kategóriában vannak -, ezért úgy gondoltam oda illene a végére. Így szem előtt lenne.

0
0
sgabe képe

Akkor csak pozícionálás kérdése a dolog és finoman szólva túlbonyolítod a megoldást. Elég egy blokkot létrehoznod, amiben megjeleníted a megfelelő katalógusra mutató hivatkozást és ezt elhelyezed a kategóriák alatt.

0
0
Lesbat képe

Köszönöm a segítséget, megcsinálom így!

0
0