Kezdő PHP fejlesztőt keres a Cheppers!

zsofi.major képe

A Cheppers junior PHP fejlesztőket keres májusban induló Drupal 8 akadémiájába.
Ha szeretnél egy jó csapatban, tapasztalt fejlesztőktől tanulni, hosszú távon is piacképes tudást szerezni, és nem utolsósorban fizetést is kapni a képzés időtartama alatt is, akkor mi vagyunk a legjobb választás számodra.

A képzés nappali oktatásos formában, munkanapokon jellemzően délelőtt 10 órától délután 17 óráig tart. Az első hetekben csoportos oktatás keretében elsajátítod a Drupal alapismereteket. A hatodik-nyolcadik hetet követően egy egynapos, önálló vizsgafeladatot kell megoldanod, melynek sikeres teljesítését követően komplexebb kihívások megoldására készítünk fel.

A program résztvevői a Drupal ismereteken kívül megtanulják a saját fejlesztőkörnyezet kialakítását, a fejlesztő eszközök használatát, programozási praktikákat, gyakorlatot szereznek a csapatmunkában, és anyanyelvi angoltanárok segítségével tökéletesítik nyelvtudásukat.

A képzéshez a Cheppers biztosítja a szükséges informatikai eszközöket.

További információkat a weboldalunkon találsz.

Munka jellege: 
Nem távmunka
Munkavégzés helye: 
Cheppers iroda - 1137 Budapest, Szent István körút 22.
Nyelvtudás: 
magyar
angol
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

A képzésre olyan junior PHP fejlesztőket várunk, akik szeretnének igényes weboldalakat, webes szolgáltatásokat készíteni a legkorszerűbb technológiákkal.
Fontos, hogy legyen legalább egy-két éves PHP programozói tapasztalatod és beszélj/írj/olvass angolul legalább alap-középfokú szinten. A programozás megtanítása az alapoktól nem célja a programnak.

Amit a kiíró nyújt: 

Határozott idejű, másfél éves munkaszerződéssel kezdheted el a programot. Ebből az első 4-6 hónap elméleti és gyakorlati képzéssel telik, ezt követően senior kollégák támogatása mellett ügyfeleink projektjein kezdesz majd dolgozni. Fizetést kapsz az első naptól, és minden tekintetben a Cheppers teljes jogú munkatársa leszel, azonos juttatásokkal és kedvezményekkel.

Jelentkezés határideje: 
2017. 03. 20
Szükséges tapasztalat szintje: 
kezdő
Szervezet megnevezése: 
Cheppers
Kapcsolattartó neve: 
Major Zsófi
Telefonszám: 
+36303946231