Az Integral Vision Drupal fejlesztőt keres

kulcsi képe

Csak olyan projektekkel foglalkozunk, melynek sikerében mi magunk is hinni tudunk. Kiemelten figyelünk arra, hogy a nálunk dolgozó munkatársak örömüket leljék abban, amit csinálnak. Az empowerment fontos eleme a cégfilozófiánknak, a projektek sikerét a pénzügyi eredményességen túl az végfelhasználók- és munkatársak elégedettségén mérjük.

Fejlesztéseinket SCRUM módszertannal szervezzük, a continuous deployment, tesztvezérelt fejlesztés és rendszeres code reviewing mellett számos -nagyvállalati fejlesztői környezetben ismert- eszközt használunk arra, hogy jó minőségű, újrafelhasználható és karbantartható kódot írjunk.

Munka jellege: 
Nem távmunka
Munkavégzés helye: 
Budapest
Nyelvtudás: 
angol
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

Keressük azt a programozót, aki többéves tapasztalattal rendelkezik drupal fejlesztés terén, részt vett már piaci termék/szolgáltatás fejlesztésében, és ért a PHP-hez.
HTML5, CSS3, jQuery-ben való jártasság elvárt.

Előnyt jelent: 

Drupal contrib referencia, agilis fejlesztésben való jártasság, egyszerűségre való törekvés. Usability tapasztalat, jó kommunikációs készség, üzleti problémákra való nyitottság.
Angol nyelvtudás.

Amit a kiíró nyújt: 

Nemzetközi projektekben való részvétel. Olyan ügyfelek, és projektek, melyek sprintekre tagolt ütemezés mellett, kiégésmentes övezetben, hétvégi munkakényszer nélkül elvégezhetőek. Jó munkát biztosítunk.
Fontosnak tartjuk, hogy összhang legyen közöttünk, ezért lehetőséget teremtünk arra, hogy megismerd a csapatunkat, mielőtt döntesz.

Jelentkezés határideje: 
2015. 12. 31
Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Buzzwords: 
alkalmazáskészítő
javascript
jQuery
migrálás
modulfejlesztés
sminkmester
webmester
Szervezet megnevezése: 
Integral Vision Kft.
Kapcsolattartó neve: 
Szabó Anikó
Telefonszám: 
+36 1 2619780