Drupal Fejlesztőt Keresünk Azonnali Kezdéssel

shadyz képe

Sziasztok!

Drupal fejlesztésben járatos fejlesztőt keresünk eseti project munkákra, vagy teljes munkaidőre de mindenképp hosszútávú együttműködés céljából.

Munka jellege: 
Távmunka
Nyelvtudás: 
angol
Idő igénybevétel: 
Eseti, project jellegű
Elvárások: 

Amikkel rendelkezned kell a sikeres együttműködéshez:

Általánosan:
- Angol nyelvtudás (Minden esetben angol nyelvű specifikációból dolgozunk. Elég ha az írás és olvasás megy angolul, beszélni nem kell.)

Szakmailag:
- Drupal szakértelem (Nem kell profi modul fejlesztőnek lenned, de azért ne legyél kezdő Drupal-os sem. Lényeg, hogy az alapvető funkciók megvalósítása rutin feladat legyen, az új dolgokat pedig gyorsan megtaláld/megtanuld.)
- PHP szakértelem (Ne csak Drupal-ban tudj mozogni. Ha esetleg bele kell nyúlni egy modulba, akkor ne okozzon problémát. Sőt inkább elvárás, hogy legalább már próbálgatás szinten belepiszkáltál egy-két modulba.)
- JavaScript (esősorban jQuery) szakértelem

Emberileg:
- Megbízhatóság (Ezt az első helyre is írhattam volna, ugyanis ha ezzel a nemes tulajdonsággal nem rendelkezel, sajnos nem tudunk együtt dolgozni még akkor sem, ha te vagy a földkerekség legjobb fejlesztője és ingyen dolgozol :) A legfontosabb, hogy a határidőket be kell tartanunk. Inkább mondj későbbi időpontot, de az tuti be legyen tartva.)
- Precízség, igényesség (Ezek azok a tulajdonságok, melyek nélkül szerény véleményem szerint senkiből nem lehet igazán jó fejlesztő. Érdemes tudnod, hogy elég magas elvárásokat állítunk magaunknak. Fontos, hogy igényes legyél a munkádra. Jellemző legyen rád, hogy nem szeretsz kiadni a kezedből olyan munkát, amiről tudod, hogy később legszívesebben letagadnád, hogy te csináltad. Ha nem ismered ezt az érzést, akkor ne jelentkezz!)


Jelentkezés emailben a fagyal kukac gmail pont com címen, az alábbiak feltüntetésével:

- Pár szokásos alapadat: név, lakhely (város), életkor, végzettség, suli/munkahely, stb...
- Egy rövid bemutatkozás.
- Lista a Drupalos és egyéb szakértelemedről (Mellé írva 1-10 -ig, hogy melyikkel mennyi tapasztalatod van. 1 legalacsonyabb, 10 legmagasabb)
- drupal.org felhasználó neved
- Mihez értesz még a követelményeken túl?
- Heti hány órát tudsz nekünk (velünk) dolgozni?
- Néhány működő referencia munka.

Ezekre küldj választ Angolul:
- If you had to develop a picture slider with the following requirement: the images should be easily ordered / rearranged (without any coding knowledge), and the slider to be generated by Views module.
-- How would you set up this slider, which module(s) would you choose, and how would you setup the Views (what kind of fields, etc.)?

- Fizetési igény: nettó Ft/óra fizetési igényre lennék kíváncsi. Itt sokszor olyan választ kapok, hogy "attól függ mit kell csinálni". Nyilván betonozni és kukoricát morzsolni nem kell :) Viszont a fejlesztéshez kapcsolódóan minden féle megoldandó probléma előfordlhat. Ha a fizetési igényed függ valamitől, akkor kérlek írd le hogy mit mennyiért csinálsz.

Amit a kiíró nyújt: 

Amit Kinálunk
- Versenyképes fizetés, tudás és tapasztalat szerint
- Amerikai cég, nemzetközi projectek
- Fiatal, dinamikus csapat
- Szakmai-, és nyelvi továbbfejlődési lehetőség
- Otthonról végezhető munka
- Szakmai kihívások
- Nemzetközi terepen szerzett projekt- és szoftverfejlesztési tapasztalat
- Inspiráló szakmai légkör
- Fiatalos, nyitott vállalati kultúra

Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Szervezet megnevezése: 
ActiveMedia
Kapcsolattartó neve: 
Fagyal Zoltan