Drupal 7 Backend Fejlesztőket Keresünk

zolee1 képe

Sziasztok!

Drupal fejlesztésben járatos fejlesztőt keresünk eseti project munkákra, de mindenképp hosszútávú együttműködés céljából. A felállás egyszerű: Mi tartjuk a kapcsolatot az ügyféllel, téged tájékoztatunk a project részletekről, kezedbe adjuk a design-t, részfeladatokra bontjuk a folymatot és mehet a fejlesztés. A projekt vezetővel napi szinten egyeztetsz majd a munka menetéről, illetve felmerülő kérdésekről.

Főként Drupal alapú fejlesztések vannak, ezert elsősorban Drupal 7 fejlesztőt keresünk, abból is olyat, aki a backend-ben jártasabb. A munkád nagy része a Drupalos admin felületen, illetve php kódok és jquery scriptek környezetében zajlik majd. A frontend fejlesztés nem, vagy csak minimálisan lesz a feladataid között.

Amikkel rendelkezned kell a sikeres együttműködéshez:

Általánosan:
- Angol nyelvtudás (Minden esetben angol nyelvű specifikációból dolgozunk. Elég ha az írás és olvasás megy angolul, beszélni nem kell.)

Szakmailag:
- Drupal 7 szakértelem (Nem kell profi modul fejlesztőnek lenned, de azért ne legyél kezdő Drupal-os sem. Lényeg, hogy az alapvető funkciók megvalósítása rutinfeladat legyen, az új dolgokat pedig gyorsan megtaláld/megtanuld.)
- PHP szakértelem (Ne csak Drupal-ban tudj mozogni. Ha esetleg bele kell nyúlni egy modulba, akkor ne okozzon problémát. Sőt inkább elvárás, hogy legalább már próbálgatás szinten belepiszkáltál egy-két modulba.)
- JavaScript (esősorban jQuerry) szakértelem

Emberileg:
- Megbízhatóság (Ezt az első helyre is írhattam volna, ugyanis ha ezzel a nemes tulajdonsággal nem rendelkezel, sajnos nem tudunk együtt dolgozni még akkor sem, ha te vagy a földkerekség legjobb fejlesztője és ingyen dolgozol :) A legfontosabb, hogy a határidőket be kell tartanunk. Inkább mondj későbbi időpontot, de az tuti be legyen tartva.)
- Precízség, igényesség (Ezek azok a tulajdonságok, melyek nélkül szerény véleményem szerint senkiből nem lehet igazán jó fejlesztő. Érdemes tudnod, hogy elég magas elvárásokat állítunk magaunknak. Fontos, hogy igényes legyél a munkádra. Jellemző legyen rád, hogy nem szeretsz kiadni a kezedből olyan munkát, amiről tudod, hogy később legszívesebben letagadnád, hogy te csináltad. Ha nem ismered ezt az érzést, akkor ne jelentkezz!)

Jelentkezés emailben a fagyal kukac gmail pont com címen, az alábbiak feltüntetésével:
- Pár szokásos alapadat: név, lakhely (város), életkor, végzettség, suli/munkahely, stb...
- Egy rövid bemutatkozás.
- Lista a Drupalos és egyéb szakértelemedről (Mellé írva 1-10 -ig, hogy melyikkel mennyi tapasztalatod van. 1 legalacsonyabb, 10 legmagasabb)
- drupal.org felhasználó neved
- Mihez értesz még a követelményeken túl?
- Heti hány órát tudsz nekünk (velünk) dolgozni?
- Néhány működő referencia munka.

Ezekre küldj választ Angolul:
- If you had to develop a picture slider with the following requirement: the images should be easily ordered / rearranged (without any coding knowledge), and the slider to be generated by Views module.
-- How would you set up this slider, which module(s) would you choose, and how would you setup the Views (what kind of fields, etc.)?

-If you had to develop a sidebar block showing a video from YouTube with some additional information below (custom title, description, link to a subpage), which will be part of a specific content type and should be editable like a node.
-- Which module(s) would you use to accomplish this, and what would be your approach?

- Fizetési igény: nettó Ft/óra fizetési igényre lennék kíváncsi. Itt sokszor olyan választ kapok, hogy "attól függ mit kell csinálni". Nyilván betonozni és kukoricát morzsolni nem kell :) Viszont a fejlesztéshez kapcsolódóan minden féle megoldandó probléma előfordlhat. Ha a fizetési igényed függ valamitől, akkor kérlek írd le hogy mit mennyiért csinálsz.

Munka jellege: 
Távmunka
Nyelvtudás: 
angol
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Amit a kiíró nyújt: 

Kompetetiv fizetés, távmunkával.
Szakmai előrehaladás

Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Buzzwords: 
javascript
jQuery
új weboldal
Szervezet megnevezése: 
ActiveMedia
Kapcsolattartó neve: 
Fagyal Zoltán