http://lilium.hu honlap megújítása

Polló László képe

A tárgyban jelzett honlapot kell megújítani, erre keresek tapasztalt Drupal fejlesztőt, egyszeri, alkalmi távmunkára. Számlát kérek, szerződéses alapon dolgozom. Skype-om van, azon tudunk kommunikálni. A következő kívánalmaim vannak:

1) A honlap más névre fog átkerülni, a régi is megmarad és szinte minden lap megismétlésre kerül. A régiről az újra kell átirányítani az érdeklődőket (úgy, hogy ezért ne büntessen a Google).

2) Maradok a Drupal 7 mellett (a 7.23-as legfrissebbet használom), de más theme-re szeretnék átváltani; tetszik a Blue Masters (főleg azért, mert tabletet és okostelefont is támogat), de mást is elfogadok, ha jó indokot kapok rá és tud képeket váltani.

3) Kellenek a felső fő menü sorba a legördülő menük (tetszik a Superfish modul, de korábban nem használtam).

4) Használom a memcache, a meta tags (quick) és a Google Analitcs modulokat; ezekre továbbra is szükségem van.

5) Az egyszeri segítség után magam szeretné további tartalommal tölteni a honlapot - ám ha megakadok valamiben további tanácsadást kérek. Az elért szintemet a jelenlegi honlap jól mutatja, ez egy gyenge kezdő és nem is szeretnék ennél sokkal tovább jutni, nem ez a szakmám és nem ebből szeretnék a jövőben megélni. A kényszer vitt rá, hogy eddig magam csináljam és most nem szeretnék már tovább fejlődni, hanem inkább megfizetem azt, aki ehhez valóban ért.

6) Használom a Silihost Autoresponder rendszerét, ezt továbbra is támogatnia kell az új honlapnak is (scripteket illesztek be, amely egy űrlapot tölt ki). Jó lenne hozzá valamilyen robot elhárító rendszer, mert szoktam kapni szemetet.

7) Főleg a szép forma kialakítását és a tudásomat meghaladó technikai problémák leküzdésében kapott segítséget igénylem. Az új logó és színvilág már megvan - ezt egy grafikus elkészítette, ezt kell követni. Egy marketinges csapat még további formai követelmények meghatározásán dolgozik, ezt az infót is hamarosan megkapom (kisebb dobozokra osztva képzelik el a fő oldalt, de ezt HTML táblázatba töltve én is valahogy meg tudom csinálni, ha nincs jobb megoldás).

Kb. most ennyi jutott eszembe (valószínűleg nincs sokkal több kívánalom). A lapok száma kb. ennyi, illetve néhány lapot több részre fogok szétszedni, de a tartalommal nem kell törődni, annak töltése az én dolgom. Az új honlap már létre van hozva, arra a Drupalt és a jelzett modulokat, témákat már feltöltöttem.

Polló László, lpollo kukac lilium pont hu - ide kérem az ajánlatokat, kérdéseket

Munka jellege: 
Távmunka
Nyelvtudás: 
magyar
Idő igénybevétel: 
Eseti, project jellegű
Jelentkezés határideje: 
2013. 11. 24
Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
Buzzwords: 
régi átalakítása
tanácsadás
Szervezet megnevezése: 
Lilium Konzultáns Kft.
Kapcsolattartó neve: 
Polló László
Telefonszám: 
(70) 562 73 45