Drupalistákat keresünk

csg képe

Fejlesztő csapatunkat szeretnénk tovább bővíteni tapasztalt és lelkes munkatársakkal. Ha munkahelyet keresel, vagy váltáson gondolkozol, mindenképpen keress meg minket is, és mondd el, mi lenne az, amiért hozzánk jönnél dolgozni!

Tapasztalataink szerint a közös munka hatékonyságát (és hangulatát is) nagyban emeli a fizikai jelenlét, ezért (legalább részben) bejárós munkatársakat keresünk, a kiszámíthatóság érdekében bejelentett alkalmazotti viszonyba. A bejárást könnyítendő, irodánk Budapest belvárosának közepén van.

Munka jellege: 
Nem távmunka
Munkavégzés helye: 
Budapest
Nyelvtudás: 
magyar
angol
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Elvárások: 

Legyél igényes a munkádra, és akarj folyamatosan fejlődni. Cégünk az elmúlt egy évben a semmiből a magyarországi Drupal cégek élvonalába került, a következő évben pedig nemzetközi szinten is ismertté akarunk válni, és a céljaink elérésének érdekében a csapatunk folyamatosan komoly tempót diktál.

Előnyt jelent: 

Aktív részvétel a közösségben, impresszív drupal.org profil, komoly szakértelem valamilyen kapcsolódó területen, profi angol nyelvtudás.

Amit a kiíró nyújt: 

Ha sikerül beilleszkedned, és felveszed a ritmusunkat, nálunk nemzetközi szinten keresett Drupalistává válhatsz. Ezt egyrészt belső képzésekkel segítjük, másrészt a nemzetközi eseményeken való részvétel támogatásával, harmadrészt pedig komoly, nemzetközi projektekben való részvétellel.
Jellemzőink:

  • Érdekes projekteken dolgozunk, korrekt megrendelőknek, csak Drupallal. Szinte kizárólag külföldi (EU, USA, Kanada) partnereink vannak (köztük az Acquia is), a kevés magyar ügyfelünk mind nagy nevű referencia. A weboldalak készítése mellett Drupal alapú termékek fejlesztésével is foglalkozunk, és fejlesztéseinket igyekszünk visszaosztani a közösségnek.
  • A fizetések nálunk valóban versenyképesek, és mindig pontosan érkeznek.
  • Rendszeresen tartunk belső képzéseket, ahol megosztjuk egymással a tudásunkat, így gyorsabban fejlődünk. A szaktudásunk mellett folyamatosan próbáljuk az eszközeinket és a módszereinket is fejleszteni.
  • Van egy 100nm feletti irodánk Budapest belvárosában, saját bútorokkal, tetőterasszal, hogy igényes körülmények között dolgozhassunk.
  • Részt veszünk a nemzetközi eseményeken. Tavaly ott voltunk Hollandiában a Drupal Jam-en, és Münchenben a DrupalConon. Idén elmentünk a DrupalConra Portland-be, és tervezünk ott lenni a prágai DrupalConon is, illetve visszamenni a BADCamp-re az USA-ba.
  • Számunkra a Drupal mögött álló közösség is fontos. Tavaly a budapesti Drupal Hétvége egyik támogatói voltunk, és tagjai vagyunk a Drupal Association-nek.
  • A céges kultúránk nincs betokosodva, az új emberek alakíthatnak rajta, és a belső folyamatainkat, illetve a munkamódszereinket illetően is nyitottak vagyunk a változtatásokra, hogy még jobbak lehessünk.
  • Dries is bír minket, múltkor például rajzolt nekünk egy csirkét, bajusszal: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=531910913538595&set=a.43615751978...
Jelentkezés határideje: 
2016. 12. 31
Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Szervezet megnevezése: 
Cheppers
Kapcsolattartó neve: 
Csonka Gergely