Tapasztalt fejlesztot keresek erdekes projectekre!

rvarkonyi képe

Hello Drupalos! :)

Tapasztalt Drupal fejlesztot keresek erdekes projectek kivitelezesere es karbantartasara! En magam is fejleszto vagyok, de sajnos (!) egyedul mar nem birok el a megrendelesekkel es szuksegem lenne egy fejlesztore, aki kenyelmesen kezeli a kovetkezo dolgokat:

- Views
- Panels
- Fields
- Form API
- Modul fejlesztes, akar csukott szemmel (az egyik lehet nyitva)
- Theme layer, template file-ok, (pre)process fuggvenyek
- Nemi front-end - jquery, ajax, CSS, HTML(5)
- Features
- GiT / SVN

Mivel mostanaban eleg sok migracios projecten dolgozom, ezert nagyon pozitiv lenne, ha a Migrate framework-hoz is ertenel! Ez persze csak egy "jo lenne ha" dolog, de tenyleg jo lenne :)

A projectekrol
Kulfoldi (USA, UK) kliensekkel dolgozom Europa / vilagszerte ismert, nagy latogatottsagu oldalak kivitelezesen. Altalaban magazin-jellegu (media elemekkel) es social networking oldalak fejleszteserol van szo. A kovetelmenyek termeszetesen vegyesek, sok Views, Panels es Rules alapon mukodik par extra contrib es sajat keszitesu modullal kiegeszitve. Configuration management-kent a Features modul van hasznalva es altalaban GiT verziokezelo alatt van kezelve a kod. A nagy latogatottsag miatt kulonbozo cache rendszerek is hasznalatban vannak az oldalakon (varnish, memcache).

Akit keresek
Egy olyan emberrel szeretnek egyutt dolgozni, akivel hosszu tavon tudok tervezni es be tudom vonni a jovobeli terveimbe. En amennyire flexibilis lehetek, az leszek, tehat nem fogom figyelni, melyik nap mikor kezdtel el dolgozni es mikor fejezted be, mert nem igazan erdekel. Ha 2 ora alatt meg tudsz oldani egy olyan dolgot, amire elotte 8-at saccoltal, jol csinaltad es a szabadidoddel azt csinalsz, amit akarsz. Ami nekem fontos, hogy bizhassak Benned, Rad bizhassak feladatokat es tudjak szamolni Veled hosszu tavon.

Amit kinalok
Mivel megbizhato es profi embert keresek, fel vagyok keszulve, hogy ez tobbe fog kerulni, mintha egy megbizhatatlan kezdovel probalkoznek. Atlagon feluli fizetest kinalok (plusz ha Tatabanyan / kornyeken laksz, modern es kenyelmes irodat is) es a lehetoseget, hogy vilagszerte ismert oldalak fejleszteseben reszt vegyel!

Amennyiben tetszik a dolog, kerlek lepj kapcsolatba velem!

Udv,

Rob

Munka jellege: 
Részben végezhető távmunkában
Idő igénybevétel: 
Teljes munkaidős
Szükséges tapasztalat szintje: 
középhaladó
haladó
Szervezet megnevezése: 
Blue Drop Kft
Kapcsolattartó neve: 
Várkonyi Róbert
Telefonszám: 
06303379341